Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen lovas tudással lehet...

Milyen lovas tudással lehet lovat venni?

Figyelt kérdés
Mármint tudom hogy akkor is lehet amikor még nem tudok lovagolni de milyen szint az amikor már kényelmesen meg tudjuk lovagolni a lovunkat!
2011. jún. 20. 14:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Arabot csak tapasztalt lovasnak ajánlok, aki elboldogul egy hisztisebb lóval is, és van annyi ideje, hogy rengeteget mozgassa, mert hatalmas a mozgásigényük.

Amúgy most nem értelek. Neked az a ló kell, amin most tanulsz? Mert a jó oktatólovakat nem szívesen adják el. Nem tudom, hogy rajtad kívül hányan lovagolják, de lehet azért nyugisabb, mert pl heti szinten megy 8-10 órát, vagy többet és ez azért eléggé leköti az energiáit.

Ha csak te lovagolsz egy lovat ott sokkal több energia gyűlik és az arab vérmérsékletéből adódóan lobbanékonyabb. Sok sok tereplovaglásra is szüksége van, mert a folyamatos pályamunkától még egy más fajtájú ló is beagyal.

2011. jún. 20. 22:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen csak én lovagolom! Pedig tényleg mondja az oktatóm hogy ő egy haladó ló de én lovagolom! Mindig mondja hogy " vele menj mert ő a te lovad" , pedig ő tényleg nagyon menős! Fél órát száguldoztunk körbe egy hektáron! És utána is terep, szal azért kicsit ott van! :)
2011. jún. 21. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!