Milyen beceneveik vannak a lovaitoknak?
Becenevekre lennék kíváncsi, hogy ki hogyan szólítja a lovát, és miért. :D Ha tartozik hozzá valami vicces/megható történet, azt is szívesen olvasnám. :)
Ja, és a pacitok RENDES NEVÉT IS írjátok már le a becenevek mellett, ha lehet. :) Köszi!
szia!
Saját lovam nincs, de ahol tanultam, volt egy magyar sportló csődör, eredeti neve Mátrix volt, de mindenki Gyulának hívta :)). Egyszer meg akarta enni a hajamat széna helyett :))))
Van egy nóniuszom, fekete, Danubius, röviden csak Danu-nak vagy Betyárnak hívom. (Több barátom kezéből is simán kilopja az almát, répát, szal érti a szakmáját :) )
Volt egy deres welshem, Titanic, de általában Morgónak meg Macinak hívtam, mert olyan dühös pillantása volt :)
Nekem egy Diamond nevű lovam van, és egyszer valaki azt mondta, hogy nehéz lehet becézni. Őszintén szólva kinevettem. Ha nem is a nevén becézed, de kitalálhatsz neki valami jó becézést, ami illik rá.
Diamond -> Diami, Hafi, Muffy, Kicsilány, Babaló
Hát igen.. nekem lenne egy megható történetem a Babaló becenevéhez. Egyszer kiugrott a karámból a többi ló után, mert rossz volt a kapu. Kerestük mindenhol, de mindig elkerültük egymást. Nem is tudtuk, hogy ő haza akar jönni. De hazaért, mire mi reményvesztve loholtunk vissza a lovardába. Rögtön odavágtázott hozzám, és odabújt. ^^(L) Olyan volt, mint egy kisbaba. Ezért hívom így. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!