Mi alapján válasszunk lovat?
magyar félvér, sodrott, vehettek shetlandi pónit is aki pici gyerekeknek jó ^^ 9 15 év között nézzetek szerintem.
vehettek mondjuk 5 kancát előre és 1-2 mént + pár db. heréltet. vehettek külön tenyészkancákat is a ménekhez. elsőt megcáfolom! Furioso alkalmas erre a célra!! furioso- north star kancán tanultam meg lovagolni abban a lovardában ahol 20 furioso volt mindegyik tanló és mindegyik kitűnően viselkedett.! ez foglalkozás kérdése! :D amúgy nekem angol telivérem van és ő a legnyugodtabb legjobb ló a világon! senki nem mondaná meg h angol telivér aki pár éve kincsem parkba versenyzett. (szemsérülés miatt hagyta abba, tulaja eladta) külsőre persze megmondhatja de belsőleg... Húhúú nagyon jó ló *-*
vissza térve: xD kisbérit is vehetsz vagy két jó fajtából álló félvér pacit :D nagyon fogod élvezni gondolom lesz saját pacid is *-* nagyon jó dolog lovak körül lebzselni :D Jó pacizást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!