Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi alapján válasszunk fényképe...

Mi alapján válasszunk fényképezőgépet?

Figyelt kérdés

Most egy Samsung nagy rakás szar gépünk van,ami pont tegnap döglött be.Újat szeretnénk venni.Nem tudom pontosan a termékleírásokban mit nézzek?Pixeleket?Vagy a zoom-ot???

Nem profi fotókhoz kellene,csak buliba,nyaraláshoz szóval csak hobbi...

Az előző(samsung)gépünk sötétben buliban nagyon rossz képet csinált.Főleg olyan gép kellene amivel sötétben is kivitelezhető a fotózás.Néztem ki párat írhattok véleményt,és javasolhattok is:

[link]

[link]

Szerintetek?

Ajánlatokat,javaslatokat mindent várok.

2011. febr. 21. 21:06
 1/9 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem hogy a digitcam.hu ról linkelhettek szerintetek jó gépeket 35-40 alatt.Tudom kevés pénz,de fényképezőre most nem jut több várni meg nem akarunk éveket.:D

Köszi:)

2011. febr. 21. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Ki kell ábrándítsalak: buliban, sötétben, sose tudsz ilyenekkel jó képet csinálni. Ehhez vagy egy jó rendszervaku, vagy egy jó váz és egy roppant fényerős objektív kell. (Bár most terveznek Nikonnál olyan kompaktot kihozni, ami áttörés lehet e téren).

A két linkelt gép közül egyértelműen a második közelíti meg azt, amit szeretnél, mert annak az obija f2.8, míg a másiké csak f3.6 (kisebb a jobb). A MP tökmindegy, sőt, minél kevesebb, annál jobb. A zoomtartománya megintcsak a másodiknak jobb, mert nagyobb látószögről indul. Én azt venném.

2011. febr. 22. 00:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)Jöhetnek még válaszok:)
2011. febr. 22. 15:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Most írtam ide egy hosszú hozzászólást a témában:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..

Amúgy most még 40e Ft a Canon PowerShot SX120 IS (amíg még árulják) az e-digitalban. Máshol is kb. ilyen árban lehet, de azt az oldalt szoktam nézni. Küldhetek néhány fotót, amit ilyennel csináltam. (besza-behu)

Amúgy DSLR gépre gyűjtök, meg 2 drága obira, meg állványra, pót akksira, aztán majd vakura, aztán még egy obira, aztán állványos spot-os vakura, aztán stb..stb..stb... és életem végéig beleölhetek egy csomót. :-D

(makro vakut csinálok majd magamnak, ami jobb lesz, mint bármelyik gyári)

2011. febr. 22. 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:

A Nikon-os srácnak (is) üzenném, hogy kompromisszumokkal lehet (saját magunknak) buliban fényképezni pl. ezzel a Canon-nal is. Egy hátránya, hogy nincs nagylátószöge. (6mm-60mm, kisfilmes értékre számítva 33,5mm-335mm)

De minden másban üt-ver minden más gépet ebben az árkategóriában. (a 2x ilyen árúakat is)

2011. febr. 22. 16:12
 6/9 anonim ***** válasza:

A másik helyen a hozzászólásomban csak ultrazoom-os fényképezőket említettem (ami sok zoom-os).

De most kompaktokban 80 alatt a Canon PowerShot SX120 IS visz mindent. És 40e Ft.

2011. febr. 22. 16:16
 7/9 anonim ***** válasza:
15:57-es, 16:12-es, 16:16-os hozzászóló voltam
2011. febr. 22. 16:17
 8/9 anonim válasza:
Buliba nyaraláshoz szerintem nem olyan lényeges milyent veszel. Pillanatot akarsz csak vele megörökíteni amire Te, barátaid és családod emlékezhettek. Nem művészeti alkotást akarsz létrehozni.
2011. ápr. 1. 11:29
 9/9 A kérdező kommentje:

Canon PowerShot SX120 IS

Ez lett végül,nemsokára megyünk megvenni:)

Nagyon tetszik:)

2011. ápr. 2. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!