Milyen szorosra kell kötni a fáslit munka közben?
Elsőhöz anyi a hozzáfűzni valóm h bunkó..
Egyébként már van lovam ..jól lovagolok meg úgy mond tapasztalt is vagyok csak a csikón amit betörtem 4 éve és most is lovagolom nem szoktam használni fáslit meg nem is veri össze a lábát..De most nemsokára veszek egy új lovat ami elég jó ló egyetlen rosz tulajdonsága h összeveri a lábát..(sosem használtunk ezelött fáslit vagy ínvédőt..)
Fásli csak akkor kell, ha nem okésak az inai. Ínvédőt vegyél, azt egyszerű feltenni és nem szorítod el vele a vérkeringését. Fáslizni meg kell tanulni először. Én is mikor elkezdtem fáslizni, volt h már fél éve fásliztam, de olykor még akkor is elcsináltam a fáslizást és újra kellett tekernem az egészet. A fásli nem játék.
Ha csak összeveri a lábait az ínvédő különben is jobb, mert jobban felfogja az ütést a kemény felülete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!