Miért mondja mindenki, hogy magától nem tud az ember megtanulni lovagolni, vagyis normálisan biztosan nem?
Ez nem igaz! Apum gyerekkori barátja tanyán nőtt fel állatok között. Apukája fiatalon halt meg, ő látta el az összes állatot, semmi szórakozása sem volt. Csak egy, a lovak. Ugyan ki segített volna neki megtanulni? Senki, teljesen egyedül sajátította el ezt a szép sportot. Kitapasztalta magától, hogy össze szorítja a combját, le a sarkakat stb, stb..
Sokszor pofára esett ugyan, de megtanult. Engem is, és a testvéreimet is ő tanított meg lovagolni nyeregben is, és szőrén is.
Járunk lovastúrákra másokkal, de még senki nem mondta, hogy bármit is rosszul csinálnánk, sőt.
Szerintem meglehet.! Nekem is van egy pár ismerősőm aki ugy tanult meg lovagolni..
Persze ők utána olvasgtak egy-egy dolognak mint pl amiről bezséltetek is,hogy hogyan kell felrakni a nyerget stb.. De nem volt vele ezdő se semmi. Szerintem így ezzel semmi baj sincs.:d főleg akkor ha a lónak sem volt baja.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!