Melyik állatvédő szervezet nálunk a legaktívabb?
Elhanyagolt lovakat szeretnék bejelenteni, mielőtt késő lenne, már télen elkezdtek fogyni, a nap 24 órájában kint vannak egy kis karámban (ami tulajdonképpen mag a ház udvara), ápolatlanul, 7 lóról van szó.
Legelnivaló már rég nincs, néha kapnak szénát, egyébként a szomszéd eteti őket suttyomban (ami meg az éhezés miatt veszélyes :/ ).
Tudom, hogy van, ami komolyan utánajár, és eddig mindig tenni tudtak, ha bejelentés érkezett, de már nem emlékszem rájuk :(
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:51
Privát e-mail a válasz írójának
Látom, beállítottad :) Ment az üzenetem!
Igen, szerintem is elérték azt a kondíciót, ami felett nem lehet szemet hunyni, csak aggódok amiatt, hogy a jó állapotú szürke ló miatt nem fogják elsietni, és megvárják, amíg mindegyik a világos pej sorsára jut :(( :S
Leírom itt is a körülményeket; istálló van, de nem rakják be őket SOHA, éjjel-nappal kint vannak, ami azért gázos, mert sokáig volt mocsár - és ők a hatalmas sárban ácsorogtak, végig...
A patáikra nem jutott időm, nem akartunk sokáig állomásozni náluk, de előfordulhat, hogy láttam volna érdekes dolgokat...
Az a rossz, hogy pénzük van. Az éheztetés és az ápolatlanság a saját emberi hozzáállásuk eredménye.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:51
Már mentek a képek is!
Szerintem is így lesz.
Amint tovább nő a fű, jobb állapotban lesznek, de kérdés, hogy meddig marad úgy a fű - ősszel már kitaposták úgy, hogy az időjárás eltüntethette. Nyáron ki volt égve... Télen a mocsarasság miatt nem volt...
Ez pont az az időszak, amikor nekik kedvez a szerencse.
Ez kb. olyan, minthogy azért nem vehhettek el kutyát, mert amikor csontsovány volt, akkor a szomszéd elkezdte etetni - így már nem volt bizonyíték arra, hogy hónapok óta egy darab csontot sem hajítottak oda neki, tehát maradt minden a régiben :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!