Melyik állatvédő szervezet nálunk a legaktívabb?
Elhanyagolt lovakat szeretnék bejelenteni, mielőtt késő lenne, már télen elkezdtek fogyni, a nap 24 órájában kint vannak egy kis karámban (ami tulajdonképpen mag a ház udvara), ápolatlanul, 7 lóról van szó.
Legelnivaló már rég nincs, néha kapnak szénát, egyébként a szomszéd eteti őket suttyomban (ami meg az éhezés miatt veszélyes :/ ).
Tudom, hogy van, ami komolyan utánajár, és eddig mindig tenni tudtak, ha bejelentés érkezett, de már nem emlékszem rájuk :(
Tegnap képeket készítettünk a lovakról, hogy tudják, milyen állapotban vannak.
Ma küldjük el őket.
Az a baj, hogy az egyik szürke egész jó állapotban van, nem tudom, hogy ez mennyire enyhítő körülmény. Egy másik szürkének csak a nyakáról kezdtek elbomlani az izmok. Két pej már nagyon sovány. A harmadik pej nem jött elég közel. Két ló pedig egyáltalán nem mutatta magát - lehet, hogy eladták őket?
SEGÍTENÉTEK?
Videófelvételt (mobil által készített) hogy tudnék emailben elküldeni? Az is van.
Töltsd fel YouTube-ra, és állítsd be úgy, hogy ne legyen public csak annak, aki direkt linket kap.
Sok sikert! Szerintem keresd fel az összes szervezetet, az a biztos!
Telóról a youtube-ra, onnan link.
Vagy blutooth-al gépre, és azt lehet küldözgetni, vagy videa, youtube-ra tenni, és a linket küldeni.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem fognak foglalkozni veled. A helyzet nagyon rossz, de korántsem annyira, mint amiért elkobzás vagy csak ejnyebejnye járna.
A menhelyek is tökig vannak és csak a ténylegesen nagyon-nagyon nagy veszélyben lévő lovakat tudják menteni.
De persze nem láttam a videót. De sovány lóért manapság senkit nem fognak basz*atni.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:06
Ment a privát :)
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:36
Neked is küldtem üzenetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!