Melyik állatvédő szervezet nálunk a legaktívabb?
Elhanyagolt lovakat szeretnék bejelenteni, mielőtt késő lenne, már télen elkezdtek fogyni, a nap 24 órájában kint vannak egy kis karámban (ami tulajdonképpen mag a ház udvara), ápolatlanul, 7 lóról van szó.
Legelnivaló már rég nincs, néha kapnak szénát, egyébként a szomszéd eteti őket suttyomban (ami meg az éhezés miatt veszélyes :/ ).
Tudom, hogy van, ami komolyan utánajár, és eddig mindig tenni tudtak, ha bejelentés érkezett, de már nem emlékszem rájuk :(
Várkonyi Andrea a Zakuszka tanyát működteti, ami egy lómenhely. Szerintem vele vedd fel a kapcsolatot, hátha tud segíteni, vagy elirányítani valamerre.
Viszont ha ilyen s.o.s a helyzet, akkor akár a jegyzőnél is bejelentheted, ha méltóztatik foglalkozni vele.
Fejér megyében, Székesfehérvár közelében (attól kb. 18 km-re).
Hát, a jegyző nem tudom, csinálna-e valamit. Itt van közel Sárkeresztúr, ahol a cigány vajdaság teljesen kézben tartja a rendőrséget, a lovak tulaja pedig pont egy ilyen maffiózó (jah, házuk az full-extrás, meg kerti tó is van, stb., gyereknek babaház :(
Ezért gondoltam arra, hogy az állatvédők talán többet tennének. Főleg, ha nem itteniek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!