Milyen szintet kell elérni a lovaglásban ahhoz, hogy valaki terepre mehessen?
Figyelt kérdés
Nyáron megyek lovastáborba, és szeretnék addigra olyan szinten leni, hogy engedjenek majd terepre. Most kezdek vágtázni. Köszi :)2011. márc. 28. 21:33
21/23 anonim válasza:
ha most kezdessz vagtazni akkor csak menj vissza a karamba egy gyakorolj a taborban bisztos nem fognak engedni terepre!ahoz meg ugratni is tudni kell!ha csak nem idiota az edzod!engem eloszor megtanitottak szabadon ugetni vagtazni ugratni majd szoren szabadon ugetni vagtazni ugratni es csak aztan mentunk terepre es mostmar 13 evesen egy 6 eves friz csodor tulajdonosakent military es dijugrato versenyekre jarok!
22/23 anonim válasza:
Elõttem lévõ, max 6 év után nem lehet ilyen szintet elérni! Hacsak nem heti 4-5x lovagolsz. És ez hulyeség, hogy ugratni is meg kell tanulni. Amikor még jártam lovardába, akkor volt egy kislány, aki 12-13 volt, 5 éve lovagolt, mégis kiment terepre, nem tudott ugratni! S a legtöbb lovardában , ahol voltam, ugyanilyenek voltak.
23/23 anonim válasza:
Nem kell ugratni, ahhoz, hogy az ember terepen lovacskázzon. 10 éve lovagolok, abból 5öt terepezéssel töltöttem és nem tudok ugratni, vagyis annyit tudok amennyit kell, max 40-50 cm-nél úgysem találkozol nagyobb akadállyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!