Szerintetek jó lesz a méret?
Figyelt kérdés
Egy angol telivér csődire egy 140-es heveder jó lesz-e2011. márc. 22. 21:00
1/7 anonim válasza:
áááá szerintem nagy. az olyan birodalmi lépegetőkre, amik majdnem 190 magasak teszünk kb 130-as hevedert. egy angol telivérnek én egy olyan 120-125öset képzelek el.
2/7 anonim válasza:
Hosszú, még a dagi sodrinak is csak 130-as van, szóval elég egy 125ös.
3/7 anonim válasza:
szerintem is inkább 125-ös kéne,de lehet 120as is jó rá
4/7 anonim válasza:
mien magas a lo?mert azis fontos...mert nemminden telivér egyforma...ha 160cm körül van akkor vegyél 120cm-s gumis hevedert!
5/7 anonim válasza:
Több lovad van otthon, tartásban? Ha van más heveder is, akár másé, kérd kölcsön, hogy megnézd, jó-e rá, esetleg a boltban is megkérdezhetnéd, hogy hazaviheted-e kipróbálni, fizetsz előre, aztán ha nem jó visszahozod, veszel másikat, vagyis elviszed a másikat, de ne lovagolj vele, csak "próbáld rá"
6/7 A kérdező kommentje:
felhúztuk rendesen és jó ráá xD
2011. ápr. 2. 13:46
7/7 anonim válasza:
Mármint hogy? Az se feltétlen jó ha úgy "jó" rá, hogy mindkét oldalon az utolsó lyukban van.. Fogyna egye kicsit, már fordulna le róla a nyereg.. Rem félreértettem, és tényleg jó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!