Mi lenne a jó kötőfék-méret a lovamnak?
Ezt a kötőféket szeretném megvenni a lovamnak. Egy kb. 160 cm-es marmagasságú telivérről van szó, arányos testfelépítéssel. Ezek a méretek közül melyik felel meg a "cob" méretnek? Vagy melyik méretet ajánlanátok? :)
Előre is nagyon köszönöm :)
Az a baj h ezek is olyanok mint a ruhaméretek. Van amiből az M-es jó, van amiből az XXL-es kell...
Lovamnak volt egy cobosa, ami épphogy ráment a fejére, most vettem neki egy másikat, másik márka, szintén cob, és a legkisebbre állítva épphogy nem esik le róla.
Esetleg mérd le a lovad fejét, és írd oda a megrendeléshez a méreteket, talán lesznek olyan jófejek h lemérik neked :)
P-pony
C-cob
F-full
XF-XFull (extranagy)
A te lovadnak elég a cob-os :)(vagyis C)
Én inkább ezt választanám: [link]
Azért, mert az általad linkeltnek van egy gyenge pontja, mégpedig a torokszíj karabínere, nálunk ezek nem bírják sokáig, kb 2-3 havonta szétjönnek, de amit linkeltem simán kihúzza félévig vagy tovább is.
a telivéreknek cobos cuccok kellenek, a cob az pont ilyen telivér-ügető, meg egyéb kisebb koponyájú, finomabb csontszerkezetű lovaknak való.
A pacid tényleg szép ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!