Mi lenne a jó kötőfék-méret a lovamnak?
Figyelt kérdés
Ezt a kötőféket szeretném megvenni a lovamnak. Egy kb. 160 cm-es marmagasságú telivérről van szó, arányos testfelépítéssel. Ezek a méretek közül melyik felel meg a "cob" méretnek? Vagy melyik méretet ajánlanátok? :)
Előre is nagyon köszönöm :)
2011. aug. 29. 23:07
11/14 anonim válasza:
Szerintem is cob. :)
És igaza van az egyik válaszolónak, a karabínereset nagyon hamar tönkre tudják vágni. Inkább felül csatolósat vegyél. :)
12/14 x) válasza:
Igen a cob méret lesz a megfelelő. Annyi a lényeg hogy állítható és ne karabineres legyen :) bár néha a karabiner életet tud menteni... múltkor beakadt a kötőfék a drótkerítésbe lovaglás közben, mondom ha elkezdi rángatni itt halok meg, de szerencsére az első rántásnál elpattant a karabiner :)
13/14 anonim válasza:
Igen a Cob méret lesz jó szerintem is. Én jobban szeretem a csomózott kötőfékeket, azt tényleg akkorára állítom amekkorára akarom, az enyém rámegy egy hidegvérűre is, meg egy sportlóra is tökéletes :) a hátránya viszont hogy ha valahol beakad akkor nem szakad el, mondjuk könnyen kitudja húzni a fejét az alsó megoldás miatt :)
14/14 Réka vagyok válasza:
nemtudom megnyitni a linkeket. Angol Telivér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!