Lovasok! Megosztanátok velem kezdeti tapasztalataitokat?
Figyelt kérdés
Hogy döntöttétek el, hogy lovagolni fogtok? Hány évesek voltatok akkor? Mi alapján választottatok helyet, oktatót? Milyen volt először lóra ülni? Milyen gyakorlat ment könnyebben/nehezebben? Stb.2011. febr. 18. 07:21
11/12 Dia992 válasza:
Én 5 éves korom óta lovagolok.Rám már fél évesen azt monták hogy lóháton fogok felnőni.Nálunk közel volt egy lovarda ahol mikor oda keztem járni megkaptam az első lovamat még csikó volt és a egyszerüen imádtam(imádom) az oktatómat legalább 1000szer voltam nálunk,és olyan oktató hogy a 3 alkalommal egyedül ügettem ,6 és fél évesen simán vágtáztam a körkarámban.A legnehezebb nekem és a lovamnak a meredek oxer,piaffe.
12/12 anonim válasza:
Nos, én lovas könyveket olvastam, aztán kedvem lett lovagolni.10 évesen.Egyre jobban megkedveltem.Ma már nem tudnám otthagyni semmi áron a lovaglást.Olyan lovardába mentem, ami közel volt, és nem került túl sokba.Szerencsémre nagyon kedves az oktatóm.Első lóra ülés... hm... nem emlékszem rá... de biztos jó volt.Nem volt rögtön lóra ülés, hanem először ismerkedtünk a lóval.A lépés könnyen ment. :P A könnyű ügetést kicsit nehéz volt megtanulni, az ütemek miatt, de belejöttem.A vágta az nagy ugrás volt nekem, először nagyon rosszul ment.4-5 óra kellett hozzá hogy jól megtanuljam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!