Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Vágóhídon mit csinálnak az...

Vágóhídon mit csinálnak az állatokkal, LOVAKKAL?

Figyelt kérdés
Ne írjátok le légyszives, hogy hogyan ölik meg őket, csak hogy szenvednek-e, vagy nem, stb.. Kíméletesen, már amennyire ez lehetséges:S:S:S
2011. jan. 27. 20:12
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Az állat mindenhogy szenved, meg az ember is, aki legyilkolja. Ezen nincs mit szépíteni, ha szépítgeted, minek járulsz hozzá? Miért támogatod ezt a tevékenységet? Ha meg szívesen kihasználod, ne legyen bűntudatod...
2012. máj. 1. 22:51
 42/46 A kérdező kommentje:
Támogatom? Kihasználom? Nem hinném... Egyébként oké, tudom, hogy az ember is szenved, amikor csinálja, de a megölést lehet úgy is csinálni, hogy ne szenvedjen, nem kell feltétlen agyonverni... Szóval azért a munkást valahogy nem tudom úgy sajnálni... Mert ha lelövik a lovat, nem fáj neki úgy, mintha agyonverik..
2012. máj. 2. 18:54
 43/46 anonim ***** válasza:

Támogatod, kihasználod. Legalábbis, gondolom, vettél már húst a boltban, vagy fogadtad el, mikor más hússal kínált.

Nem tiltakoztál, amikor a ruházati üzletben bőrcipőt, övet, táskát adtak el neked...

Ne hibáztass másokat, amíg te ugyanezt teszed! Szeress inkább.

2012. máj. 3. 12:51
 44/46 A kérdező kommentje:
Igen, ettem már húst, de csak jó minőségűt veszünk, ami azért nem az utolsó sz*r helyről származik, hanem kicsit minőségibb, remélem az elkészítés is méltó az eredményhez... Viszont lókolbászt, bármiféle virslit NEM eszek, kizárólag csirke, vagy sertéshúst... Tudom, hogy ugyanaz, de azért mégis...
2012. máj. 4. 22:54
 45/46 anonim ***** válasza:
Reméled... Vagyis így könnyebb a lelkednek, nem? Minek csapod be magad? Jelentsd ki, hogy nem érdekel, vagy ha érdekel, akkor cselekedj is úgy...
2012. máj. 5. 13:11
 46/46 A kérdező kommentje:
Miért súgja azt valami, hogy egy megszállott vegával beszélek? Nyilván érdekel, csak mondjuk egy csirkének nem olyan összetett az idegrendszere, hogy úgy felfogjon bármit is, mint a többi állat, és nem agyonverik, hanem a lehető legegyszerűbb módon végzik ki... A másik, hogy erre szükség van, a lovaknál is, és minden más állatnál, mert rengeteg szaporulat lenne, és kb hamar ott tartanánk (sertésnél, lónál, mindennél...) mint a kutyáknál/macskáknál, hogy sajnálatos módon akinek nem tetszik, az kib*ssza az út szélére, aztán majd lesz vele valami... Ebből nyilván mindenki tudja, hogy vagy éhenhal, vagy elütik, de azért megnézném néhány ember fejét, amikor egy ló/szarvasmarha ugrik ki elé, nem egy kistestű kutya... Félreértés ne essék, én minden állatot szeretek, és a legkevésbé sem elismerendő, hogy ilyen a helyzet, a kérdésem a lóvágásra vonatkozott, és nem azzal van bajom, hogy valaki megeszi, mert el lehet jutni ugyanoda úgy is, hogy nem törött lábbal, csontsoványan tapossák egymást, mire gyakorlatban is szándékosan végeznek velük, nem egymást tapossák agyon..
2012. máj. 5. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!