Vágóhídon mit csinálnak az állatokkal, LOVAKKAL?
Kegyetlen amit müvel ez a világ... lassan ember fog embert enni! Örület! Én elöbb ennék ember húst mint lovat vagy kutyát!Szánalmas esküszöm... vhá... hányingerem van a világtól! Szószerint már szégyellem hogy ember vagyok,és azonos fajtájú azokkal akik ilyen szörnyüséget tesznek! Szégyen! Mindenkinek magába kéne néznie!
Olthattok nyugodtan hogy miket beszélek stb. de ez az igazság... :S
igen énis teljesen egyetértek az utolsóval..
Énis néha nagyon szégyenlem hogy a suliba is nagy lovas aztán úgy beszél egy méltóság teljes lóról mint egy mangalica disznóról.Meg hogy milyen finom.
Az aki ilyesmiket a szájába vesz belegondol hogy mit élt át az az állat míg az ő szájába ért?
Áááá.
Overdose körül is akkora felhajtás volt, ( talán még lesz is ) szegény tele stresszel, hajtás, meg minden....
Lehet nem jól tudom, de én nekem ez jött le vele kapcsolatban, és legutóbb már összes verseny szellem kihalt belőle. Már a star gépbe se akart beállni.... :-(
Amerikában pl.egy lótulajdonos családot azért tiltottak ki minden versenypályáról,mert az egészséges,többszörös nagydíjnyerő lovukat négyéves korában egyszerűen vágóra küldték,meg sem próbáltak otthont keresni neki.Etikátlan magatartásért lettek kitiltva.
Mint írtam,itthon a legnagyobb ügetőtenyésztő ménesünk,Rádiháza,két bajnok,pályarekorder kancáját vágatta le,hogy másnál ne lehessen esetleg jobb csikójuk,mint náluk volt.
Úgyhogy a versenylovat sem védi meg a levágástól az,hogy klasszis.
Galoppról Kincsem Díj nyerő is ment vágóra fiatalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!