Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Vágóhídon mit csinálnak az...

Vágóhídon mit csinálnak az állatokkal, LOVAKKAL?

Figyelt kérdés
Ne írjátok le légyszives, hogy hogyan ölik meg őket, csak hogy szenvednek-e, vagy nem, stb.. Kíméletesen, már amennyire ez lehetséges:S:S:S
2011. jan. 27. 20:12
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%
Levágják őket, hol szenvednek hol nem! és azért,h legyen nekem fincsi lókolbász, kóstold meg finom ;)
2011. febr. 6. 18:45
 32/46 hunter_girl ***** válasza:
87%

Kegyetlen amit müvel ez a világ... lassan ember fog embert enni! Örület! Én elöbb ennék ember húst mint lovat vagy kutyát!Szánalmas esküszöm... vhá... hányingerem van a világtól! Szószerint már szégyellem hogy ember vagyok,és azonos fajtájú azokkal akik ilyen szörnyüséget tesznek! Szégyen! Mindenkinek magába kéne néznie!

Olthattok nyugodtan hogy miket beszélek stb. de ez az igazság... :S

2011. febr. 7. 11:31
 33/46 A kérdező kommentje:
hát, más olthat, de kb egyetértek az utolsóval..
2011. febr. 7. 13:34
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

igen énis teljesen egyetértek az utolsóval..

Énis néha nagyon szégyenlem hogy a suliba is nagy lovas aztán úgy beszél egy méltóság teljes lóról mint egy mangalica disznóról.Meg hogy milyen finom.

Az aki ilyesmiket a szájába vesz belegondol hogy mit élt át az az állat míg az ő szájába ért?

2011. febr. 7. 14:39
 35/46 A kérdező kommentje:
Meg úgy egyáltalán.. Mintha a saját anyámat vagy apámat enném meg, esetleg kutyámat, macskámat.. Gusztustalan.
2011. febr. 7. 14:55
 36/46 anonim ***** válasza:
40%
jobb ha áldatlan körülmények között szenved 20 évet?kb.20 év haldoklás..és számtalan helyen ez van
2011. febr. 8. 14:43
 37/46 A kérdező kommentje:
Nem jobb, de azért a versenylovaknak (világhírű pl.) azért annyira szar helye nincs..
2011. febr. 8. 16:18
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

Áááá.

Overdose körül is akkora felhajtás volt, ( talán még lesz is ) szegény tele stresszel, hajtás, meg minden....

Lehet nem jól tudom, de én nekem ez jött le vele kapcsolatban, és legutóbb már összes verseny szellem kihalt belőle. Már a star gépbe se akart beállni.... :-(

2011. febr. 8. 20:49
 39/46 anonim ***** válasza:
90%

Amerikában pl.egy lótulajdonos családot azért tiltottak ki minden versenypályáról,mert az egészséges,többszörös nagydíjnyerő lovukat négyéves korában egyszerűen vágóra küldték,meg sem próbáltak otthont keresni neki.Etikátlan magatartásért lettek kitiltva.

Mint írtam,itthon a legnagyobb ügetőtenyésztő ménesünk,Rádiháza,két bajnok,pályarekorder kancáját vágatta le,hogy másnál ne lehessen esetleg jobb csikójuk,mint náluk volt.

Úgyhogy a versenylovat sem védi meg a levágástól az,hogy klasszis.

Galoppról Kincsem Díj nyerő is ment vágóra fiatalon.

2011. febr. 8. 21:37
 40/46 A kérdező kommentje:
De ez annyira undorító.. Csak azért, hogy másnál ne legyen jó csikó.. Kihasználják teljesen a lovakat, annak meg semmi beleszólása nincs, hajtják aztán vágó...
2011. febr. 9. 17:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!