(Lovasok) Nem megy az ügetés. Hogyan tudok változtatni?
Fél éve( kisebb kihagyásokkal kb. 4 hónapja) lovagolok( futószár+voltizs(voltige) heveder).Konkrétan a könnyű ügetés nem megy.Nem tudom elkapni a ló ütemét( ritmusát).Hogyan tudnék ezen változtatni?
A tanügetéssel is problémám van.Nem tudok együtt mozogni a lóval.Hogyan sikerülhetne?
Nagyon köszönöm a HASZNOS válaszokat!
13/L
hát...nehéz..én érzésből csinálom ezt az egészet de megpróbálok segíteni..:D
tanügetés:egy kicsit helyezd hátra a testsúlyod és nehagyd hogy "kiessen a százas a feneked alól" szóval próbálj meg ne pattogni:Dnekem azt mondták h nyeregbe születtem, mert nem esik ki a százas a fenekem alól:DD:)
könnyüügetés:próbáld magadban felvenni az ütemet tehát fel-le fel-le és vigyázz anyira nagy lendület nem kel csak elég ha 5 cm-re felemeled a feneked fonots:ne huppanj erősen vissza mert nem jó érzés a lónak (nem mondom h fáj neki mert nem hiszem) csak kellemetlen..:);]]
vagy azt is mondhatod h egy-két egy-két:D de tényleg nem kell nagy lendület:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!