Lovasok! Titeket nem b*sztatnak a lovaglással?
Régen általános suliba engem is b*sztattak. Meg most a gimibe pár elkényesztetett liba lenéz.
Meg hadd mondják csak magukat írják le a szemembe, én büszke vagyok arra , hogy lovas vagyok :)
De általába vissza szólok, főleg amikor a lovam "ócsárolják" na azért már ütnék is! Nekem azt ne "ócsárolják" ilyen elkényeztett liba félek aki a számámra az egyik legfontosabb.
Meg van olyan aki azt hiszik (szintén ilyen liba féle, ez a discos-hetentemáspasivaljáró-miniszoknyás csaj-több kg sminkkel), hogy olyan okos és ért a lovakhoz , hát alig bírtam állni a lábamon mert úgy nevettem. Egyszerűen szánalmas :)
A jobbhorgot nem ajánlom, egyenest üssél inkább, az elől nehezebb kitérni. De a jó öreg tökönrúgás is bejöhet, vagy gyomorszáj. :D
Komolyabbra fordítva: biztos, hogy irigyek, azért mondják, megoldás az is, hogy úgy csinálsz, mintha poénra vennéd, és ráteszel egy lapáttal.
Vagy be is szólhatsz a fiúknak, hogy a lovardában legalább lehet igazi fa..t is találni, nem csak ilyen játékszereket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!