Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen lovat vegyek?

Milyen lovat vegyek?

Figyelt kérdés

Vágta szinten lovagolok, immár 10 éve űzöm a sportot.

Ló vásárlás felmerült már előbb is, de most lett meg rá az elegendő pénz.Lovasok.hu-n néztem.

Kettő ló között vacinálok:

1.Arab félvér,herélt, 8 éves, 145 cm, tehát póni.(3 cm mennyit számít....)papírok, vérvétel stb. Rendben vannak, de a származási ismeretlen, lóútlevele van.

2.Tisztavérű lipicai, herélt, de 12 éves, 160 cm, papírok és minden más rendben.

Mindkét ló ugyanannyiba kerül,

nov. 9. 14:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Most az előbb néztem a lipicai lónak a kiírását, de eltűntek a képek, ez miért van?

Remélem nem vették meg!!!Most kicsit kétségbe vagyok esve emiatt, esetleg kérdezem meg a hirdetőtől?(írnék neki)

De ha megvették volna, akkor már a hirdetés sem élne, nem?

Vagy csak új képeket akar félteni, azért vette le őket?

Ti merre gondoltok?

nov. 11. 19:32
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Érdeklődni kell mindenképpen megvan e még a ló. Ha igen, akkor menni az edződdel próbálni.
tegnapelőtt 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!