Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen lovas adventi naptárak...

Milyen lovas adventi naptárak vannak?

Figyelt kérdés
Lányomnak keresek adventi naptárt, és arra lennék kíváncsi, valaki tud-e ajánlani. Egyenlőre egyet találtam, egy Horsebrands nevű márkától, de az egész jónak tűnik, nyeregalátétet, fülvédő, kefe meg ilyesmik vannak benne, csak még soha nem hallottam a márkáról.

okt. 5. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az hány százezer forint?
okt. 5. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a Horsebrands ről tudok ami lovas. De az nem több százezer forint? Sztm jobban megéri mindent külön megvenni...
okt. 5. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Playmobilnak is szokott lenni , azt nem tudom , hogy idén lesz-e.
okt. 5. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hármas vagyok megnéztem van 9262 a száma ugy ird be a keresőbe.
okt. 5. 21:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy lovasoknak, kedves 3-as, de kedves vagy. Tehát nem műanyag pónikat szeretnék, hanem nyeregalátétet, ilyesmit. Az előzőeknek, a Horsebrandsos 60000 forint.
okt. 6. 07:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet jobban jársz, ha te állítasz össze neki egyet. És akkor nem az van, hogy 31 dobozkából legalább a fele porfogó lesz, hanem tényleg hasznos és szükséges dolgok lesznek benne.
okt. 7. 06:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly a Materials Horses is csinált ilyet itthon, külföldön pedig szintén rengeteg adventi naptár elérhető. De egyik sem az olcsó kategória, amivel alap esetben nem is lenne probléma, hiszen vannak olyanok amikben komoly ajándékok is vannak, de szerintem is jobb lehet ha te állítasz egyet össze, és akkor szépen egyesével becsomagolod és megszámozod őket. Így biztos olyanokat kap majd a lányod amire szüksége is van
okt. 7. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!