Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Van aki NEM SZERETI a lovakat?

Van aki NEM SZERETI a lovakat?

Figyelt kérdés

Mindig csak lóimádó, lóbolond emberekkel, főleg lányokkal találkozom. Akiknek mindenük a ló, sőt, még maguknál is jobban szeretik a lovakat. Úgy oda vannak tőle, hogy a lovak így, a lovak hasznosabbak, minden állatnál...

Van aki utálja a lovakat?

2010. nov. 3. 12:40
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
16%

Aki nem szereti a lovakat az nem normális.

Egy lovat nem szeretni imádni lehet.

És különben is aki nem szereti őket akkor nem tanították meg neki mi az az állalt nem volt a környezetébe..

Utálom az olyan embereket akik vagy utálják a kutyát vagy a lovakat..

2010. dec. 5. 18:13
 42/48 anonim ***** válasza:
80%

Én utálom a lovakat kivéve egyet...aki nem egy ló számomra hanem egy barátom.egy aki a legtöbbet jelenti!

elmesélek egy történetet...

Volt egy ismerősöm akki utálta a lovakat rühellte...

Egyszer elcibáltam magammal a lovardába.

Kimentem terepre és otthagytam az istállóba....

Volt egy ló aki mindig ideges volt nagyon nem is lehetett velem it kzdeni...

mire visszaértem nem láttam sehol a fiut...

de a lovat sem láttam a boxában álni...

kinéztwem a lgelőre és láttam h a gyrek a füben ül könyvet olvas és a ló melette fekszik fjét a fiu ölébe hajtva...

Nemláttam a gyülöletet a szemébeen sem a lónak többé az emberek iránt sem a fiunak a lovak iránt...

2010. dec. 26. 23:24
 43/48 anonim ***** válasza:
55%

Sok idióta..

Az, hogy valaki szereti a lovakat, rajong értük, más, mint mikor pl egy lovat szeret. Kb olyan, hogy jaj mekkora májli szájrusz rajongó vagyok, de más, ha a barátja vagy. Ha nem is ismeritek őket, nem kell véleményt nyilvánítani. Mi az, hogy agresszív? Agresszív ló nincs, csak ha olyanná teszik az ilyen barmok:)

2011. febr. 5. 19:39
 44/48 anonim ***** válasza:
Aki találkozott már úgy igazán lóval, nem tudja őket utálni. Lehetetlen. Esetleg ne szereti őket. De utálni sohase fogja őket.
2011. júl. 11. 11:35
 45/48 anonim ***** válasza:
Hogy lehettek ilyenek!? Méghogy kolbász! Gyönyörűek, és én imádom őket! Gyönyörűbb állatot nem találni az univerzumban... legalább is nekem. Mindenkinek más az ízlése, van aki a pókokért rajong, és van, aki a lovakért. Ne b********atok minket azért, mert szeretjük őket!
2011. aug. 27. 17:21
 46/48 anonim ***** válasza:

Egy állatot nem lehet utálni (kivéve aki fóbiás)

minden állatnak van valami haszna,és lehet hogy ti "utáljátok"

a lovakat de a lovak ok nélkül nem utálnak titeket!

mért a ló nem mondhatja ezt? : "de büdös ez az ember ráfinganák és már meg gyülladna(alkohol) ! De ápolatlan és kövér ez az ember akár egy két lábon járó hamburger ! Vagy de hülye ez az ember ! A hetven kilójával azt hiszi erősebb nálam! Avval a pálcával csapkod akár egy idegbeteg....én egy állatot sem utálok kivéve a pókokat a fóbiám miatt de erről sajna nem tehetek.És amúgy is a mesék és tini sztorik butítják el a lányokat akik nem tudják mekkorát sz@rik egy ló és hogy nem csak rápatansz és GO hanem le is dobhat.Az ilyen tini lányokat egyszer ledobná a ló és akkor már nem szeretnék úgy mint a mesében !

2013. márc. 11. 20:29
 47/48 anonim ***** válasza:
50%
Figyelj utolsó, a ló sem "gondol" olyat, hogy de dagadt az az ember ha egy normális külsejű kigyúrt csávó , vagy egy sukár csajszi lovagol a hátán :D . ez már eléggé eltér a témától, de úgy írtad volna, mintha az emberek gyökerek lennének és senki sem törődik az alakjával, és mindenki dagadt,vagy ragyás, vagy gyenge :'D
2013. márc. 11. 20:38
 48/48 anonim ***** válasza:
63%

A kérdés arról szólt, hogy van olyan, aki nem szereti a lovakat. Aki megírta, hogy nem szereti, lepontoztátok. Miért? Én sem szeretek a lovakat, mert félek tőlük. Mert nagyobbak nálam, mert harapnak és rúgnak. Akkor most engem utálni kéne, mert nem kedvelem őket? Szerintem nem. Én azokat az embereket utálom, akik utálják azokat az embereket, akik valamilyen állatot nem szeretnek.

Ti szeretitek a békákat? A százlábút? A földigilisztát? Akkor most utálnom kéne mindenkit, aki utálja a békákat? Tök logikátlan, szerintem.

Egyébként tiszteletem a lovakat, de nem kedvelem őket. És fölmerült a az a dolog is, igen, ettem már lókolbászt, és akkor mi van? Tán a boci vagy a kismalac nem ugyanolyan aranyos? És azokat is megeszik.

Különben lovagolnék, és szívesen olvasok megható lovas történeteket. De nekem a ló ugyanolyan állat, mint a többi, nincs kitüntetett helyen, és még félek is tőle. (Eddig csak olyan tapasztalataim voltak lóval, hogy ha rágondolok, az mindig félelmetes.)

2013. márc. 12. 18:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!