Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Van aki NEM SZERETI a lovakat?

Van aki NEM SZERETI a lovakat?

Figyelt kérdés

Mindig csak lóimádó, lóbolond emberekkel, főleg lányokkal találkozom. Akiknek mindenük a ló, sőt, még maguknál is jobban szeretik a lovakat. Úgy oda vannak tőle, hogy a lovak így, a lovak hasznosabbak, minden állatnál...

Van aki utálja a lovakat?

2010. nov. 3. 12:40
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
78%

" büdösek, agresszívak"

1. minden állatnak van szaga, egy ló max egy macskánál vagy egy agyonfürdetett ölebnél büdösebb...

2. Nem tudom, te hol találkoztál agresszív lóval, de én eddigi életem során találkoztam már elég sokkal (valahol 50 és 100 között van a szám), és egyik sem volt kicsit sem agresszív se velem, sem más emberrel szemben.

2010. nov. 3. 13:04
 12/48 anonim ***** válasza:
2010. nov. 3. 13:14
 13/48 anonim ***** válasza:
21%
a macska egyáltalán nem büdös már bocsáss meg
2010. nov. 3. 14:01
 14/48 anonim ***** válasza:
30%
12:58 nagyon üt :D hátukon hordja a nemi szervét:D mekkora igazság
2010. nov. 3. 14:49
 15/48 anonim ***** válasza:
68%

Látszik, hogy olyan ember tette fel a kérdést aki nagyjából semmit nem tud a lovakról. (legalábbis úgy jön le, ezzel a hozzá állással..)

Nem azt mondom, hogy kötelező őket szeretni, hisz mind mások vagyunk, van kinek ez, van kinak az.....

De látszik hogy senki nem érezte át a lovakkal való törődést, munkát...

Tudjátok mikor együtt dolgoztok-lovagoltok, együtt ugrotok át az akadályon. Az ló és lovas munkájának a gyümölcse egyszerre ami csodálatos érzés.

Én sem mondanám őket büdösnek, minden állatnak van egy jellegzetes szaga ....

Én imádom a lovakat, és ezzel picit próbáltam védeni a lovasokat. :)

2010. nov. 3. 15:29
 16/48 anonim ***** válasza:
41%
Bocs de mért kéne tudnia a lovakról mikor alapból utálja őket ? :)
2010. nov. 3. 15:57
 17/48 anonim ***** válasza:
86%

Azért mert pont azért utálja mert nem tud semmit, ha kicsit bele látna a dolgokba, lehet máshogy vélekedne.

Nem csak kapásból ráfogni hogy "hülye lovak". (tudom hogy nem ezt mondta, de kb ez a lényeg)

2010. nov. 3. 16:10
 18/48 anonim ***** válasza:
87%

"a macska egyáltalán nem büdös már bocsáss meg"

épp azt írtam, hogy a ló a macskánál büdösebb, szerintem ugyanannyira, mint pl egy kutya vagy tehén, amik mind büdösebbek, mint a macska, mert a macskának nincs szaga, tudom, nekem is van macskám...

2010. nov. 3. 16:15
 19/48 anonim ***** válasza:
58%
ja jó bocsi akkor félre értettem :D
2010. nov. 3. 17:21
 20/48 anonim ***** válasza:
81%

Minek ilyen kérdés? Most más se teszi fela kérdést hogy van e aki utálja az akármilyen másik állatfajt. Zavar, hogy sokan szeretik a lovakat? Te ezt, hogy mért azt nem értheted.

Amúgy alapba ahogy akutyának megvan a szaga, úgy a lónak is, de szerintem egyik se BÜDÖS. A szar, az büdös. Viszont a kutyáéké büdösebb mint a lovaké(nem mintha lényeg lenne). Amúgy ja.Szia.

2010. nov. 4. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!