Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Van aki NEM SZERETI a lovakat?

Van aki NEM SZERETI a lovakat?

Figyelt kérdés

Mindig csak lóimádó, lóbolond emberekkel, főleg lányokkal találkozom. Akiknek mindenük a ló, sőt, még maguknál is jobban szeretik a lovakat. Úgy oda vannak tőle, hogy a lovak így, a lovak hasznosabbak, minden állatnál...

Van aki utálja a lovakat?

2010. nov. 3. 12:40
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
78%

15.15-nek írom.

A lókolbásszal mi a gond? Ettél már kolbászt életedben? Az miből készült?

Ja, hogy disznóból. Az is élőlény, azt is levágták és feldolgozták, nem?

A hamburgert biztos megeszed, na az meg abból az édes nagyszemű bocikából készül.

Imádom az ilyen álszent "állatvédőket".

2010. nov. 7. 15:23
 32/48 anonim ***** válasza:
79%

"jó lenne ha azért olyan durvákat nem írnátok, hogy a lókolbászt szeretitek csak....bocsi de ez már tényleg sértő:( "

Mi benne a sértő? A Tescoban is kapni. Sőt, még tudod, mit? Halpárizsit. Na, valakinek meg a hal a háziállat.

2010. nov. 7. 15:46
 33/48 anonim ***** válasza:
77%

Sziasztok, én 1 éve kezdtem el lovagolni, mert a barátomnak van egy és amióta megismertette velem őket azóta én is nagyon meg szerettem őket. Eddig is szerettem őket, :) de nem álltak sajnos olyan közel hozzám. Most viszont már úgy érzem h nem is tudnák úgy élni h hiányozzanak az életemből. És am nem büdösek max az istállóban a citromok...x

meg esetleg ha megizzad a vágta után lehet szaga de am én sem értettem h miért hiszik az h büdösek :S és nem agresszívak itt is a neveléstől függhet ez is.

bc

2010. nov. 7. 17:49
 34/48 Colix ***** válasza:
86%
én nem rajongok értük de azért nem utálom, és senki ne mondja hogy utálja amíg nem látott lovat!
2010. nov. 7. 19:07
 35/48 Colix ***** válasza:
84%
aki azt mondja hogy a ló büdös az egy elkényesztetett városi gyerek:) aki meg azt mondja hogy egy ló agresszív az nem látott lovat (de én ezt írtam hogy nem rajongok értük, csak gondolkozzatok el ezen.)
2010. nov. 7. 19:16
 36/48 anonim ***** válasza:
41%
Miért pontozták le azokat, akik nem szeretik a lovakat? Nem lehet minden állatot szeretni.
2010. nov. 8. 08:29
 37/48 anonim ***** válasza:
47%

Buta városiak a tehén meg lila mi? ;)

Amúgy ha rendesen van ápolva a ló nem olyan erős jellegzetes a szaga. Elmondom nektek anyukám gyűlőli a lovakat. Nem is simogatta őket még messziről is kirázta a hideg. Születésnapomra most vettek nekem egy csikót. Rendesen van etetve takarítva egyáltalán nem büdös anyukám is ezzel jött, hogy ó büdös és most meg ő játszik vele délelőttönként. Vegyetek példát az anyukámról semmi pénzért nem adná el már a lovam. Bemegy hozzá elviszi sétálni semmi gondja nincs a lovakkal.

Agresszív: Nos, nektek most az az agresszív ha ugrál a karámban? A legtöbb ló így mutatja ki a boldogságát. (=

Miért ha ugrál a gyereked akkor az egy agresszív kis....?

Ne ítéljétek el a lovakat azért mert néhány ember nem tudja gondozni és büdösek. Normális helyre kell elmenni ahol rendesen ápolják a lovakat és rendesen takarítva van!

Nem akarok vitatkozni de ez mind tapasztalat.Egyik ismerősömnek volt lova isteni büdös volt már az utcában lehetett érezni eladta remek friss levegő lett az utcában! Az én lovam már itt van 1 hónapja senki sem panaszkodott, hogy büdös. Az 5 éves gyerekek körbe ugrálják nem bántsa őket! Hozzá teszem azt is, hogy ezt a lovat nehéz bebolondítani. (= Inkább olyan mint egy kiscica ha simized a hasát oda bujik, sőt elfekszik ha a nyakát 5-10 percen keresztül vakarod. Én eddig életemben 1 vad agresszív lóval találkoztam DE TEGYÜK HOZZÁ AZT IS, HOGY AZ CSŐDÖR VOLT na a csődöröket én sem szeretem. (=

Only Kanca♥ (= Nyugodtabbak, könnyebben szelídíthetőek! (=

2010. nov. 8. 15:54
 38/48 anonim ***** válasza:
70%

A csődörök is tudnak szelídek lenni. :)

Igaz nehezebb esetek, de az én lovam (vagyis papíron nem az enyém) de úgy szeretem mintha a sajátom lenne, Ő csődör és nagyon aranyos. Csak mikor karámba viszik ki pl elég rohanós és mindig hangosan nyerít-szinte ordít :D de én így szeretem őt. :)

2010. nov. 8. 16:12
 39/48 anonim ***** válasza:
0%
a hüjee kcsöög osztálytársaim...:@:S
2010. nov. 22. 15:00
 40/48 anonim ***** válasza:
20%

Ja van az uncsitesóm.

Pedig a "felső tízezer" jár lovagolni. Ezzel azt akarom mondani hogy csak a gazdagok!!! ÉS SZERINTEM CSODÁS ÁLLATOK

OKOSABBAK MINT NÉHÁNY EMBER!!!!

2010. nov. 27. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!