Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Van aki NEM SZERETI a lovakat?

Van aki NEM SZERETI a lovakat?

Figyelt kérdés

Mindig csak lóimádó, lóbolond emberekkel, főleg lányokkal találkozom. Akiknek mindenük a ló, sőt, még maguknál is jobban szeretik a lovakat. Úgy oda vannak tőle, hogy a lovak így, a lovak hasznosabbak, minden állatnál...

Van aki utálja a lovakat?

2010. nov. 3. 12:40
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
78%

van egy nagyon nagy igazság idézet formájában, így hangzik:

"Aki sosem szeretett lovat, annak a lelke egy része még alszik."

azt hiszem ebben minden benne van ;)

egyébként még én sem nagyon találkoztam agresszív lóval. ugyanaz a helyzet, mint a kutyáknál. egy pitbull is lehet éppúgy kezes bárány, mint örjöngő vadállat. minden nevelés, törődés kérdése.

2010. nov. 5. 00:07
 22/48 anonim ***** válasza:
76%
na neharagudj..a macskád nem szokott szarni? vagy esetleg te? állítom sokakl büdösebb vagy mint jónéhány ló.! És igen emg lehet kövezni érte de ezeknek aze mebreknek nicsn szive. Esetleg nem szereted a barátod emrt büdöset szarik vagy mert hamar felkapja a vizet! száánalamss libaa.:D:D:D
2010. nov. 5. 11:31
 23/48 anonim ***** válasza:
71%
Úristen utolsó, neked komoly szövegértési problémáid lehetnek. Előre leszögezem, hogy én szeretem a lovakat, gyönyörű állatok szerintem, DE tényleg "büdösek". És itt nem arról van szó milyet szarik, hanem arról, hogy a testének van egy jellegzetes szaga. Ha valaki lovagol, és leszáll a lóról, simán lehet rajta érezni, hogy lovagolt! Nem is feltétlenül büdös, hanem lószag. Ami érződik. Mert izzad a ló, és átveszi az istálló szagát, meg mittudom én, nem értek a lovakhoz. Ugyanígy a kutyának is van jellegzetes szaga, vagy a görénynek, vagy akár a csirkének. És a macskának pont nincs, lehet hogy büdöset, sz@rik, de a bundájának, magának az állatnak nincs semmilyen szaga, ez tény.
2010. nov. 7. 10:21
 24/48 anonim ***** válasza:
82%

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy félek tőlük, de csodálom is őket. ettem már lókolbászt is, de ez megint más dolog.

Anyukám nem szereti a lovakat, nagyon fél tőlük, és nem szereti őket.

2010. nov. 7. 11:08
 25/48 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem aki utálja őket, annak fogalma sincs róla hogy miért. A tinilányok imádata a lovak iránt tényleg túlzás. Én lovagolok, szeretem őket, de nem viszem túlzásba. Azt nem tudom, utálni hogy lehet őket, mert szerintem szép, kedves állatok.
2010. nov. 7. 11:31
 26/48 anonim ***** válasza:
84%
A lószag szerintem kellemes.
2010. nov. 7. 11:31
 27/48 anonim ***** válasza:
98%

Akárki akármit mond, ez a kérdés egy nagy hülyeség és csak a veszekedés forrása. :)

A kérdezőnek és azoknak az embereknek akik nem szeretik a lovakat, nem értem miért fáj ha más viszont szereti?

És a fiúk/férfiak szerintem kifejezetten örülhetnének ha egy olyan csajra bukkanak aki lovakkal foglalkozik, mert annak a lánynak nem büdös a munka, nem esik le a gyűrű az ujjáról ha szart kell pucolni vagy ilyesmi, ellentétbe a mai sok kis k.u.r.v.á.v.a.l, de mindegy nem is ez a legfőbb dolog.

Hanem tényleg az hogy ez a kérdés fölösleges, most itt osszák egymást hogy : bödös, nem bödös stb stb. De ez tök fölösleges, ebbe nincs értelme beleszólni! Aki szereti a lovakat és lovazik az mindig is szeretni fogja de nem ám akárhogy hanem mély szeretettel,alázattal,tisztelettel...

Aki meg nem szereti az ne törödjön a lovasokkal és ne balhézzon.

2010. nov. 7. 12:12
 28/48 anonim ***** válasza:
94%
Nekem van olyan ismerősöm, aki ló így, ló úgy, ő gyűjti a csillogó lovas matricát meg a lovas könyveket, de amikor volt lehetősége lóhoz közel kerülni, "Ilyen nagy egy ló? Ilyen büdös egy ló? Ja, gondozni is kell a lovat?" Szóval, vannak ilyenek is.
2010. nov. 7. 13:06
 29/48 anonim ***** válasza:
40%

én sem szerettem nagyon őket de mostmár imádom őket és jó lenne ha azért olyan durvákat nem írnátok, hogy a lókolbászt szeretitek csak....bocsi de ez már tényleg sértő:(

bocsi

2010. nov. 7. 15:15
 30/48 anonim ***** válasza:
77%

ja és én sem viszem túlzásba,és sajna nem is lovagolhatok mert nincsen pénzünk rá meg a közelben nincsenek lovardák...na szóval aki nem szereti a lovakat az az állatokat sem szeretheti mert a ló az egy csodálatos állat még ha valaki fél is tőle az is szeretheti őket:)szóval szerintem is felesleges volt ez a kérdés mert itt többen írtak lószeretők mint nem szeretők

ez már tényleg nevetséges kérdés volt neharagudj:P

2010. nov. 7. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!