Van aki NEM SZERETI a lovakat?
Mindig csak lóimádó, lóbolond emberekkel, főleg lányokkal találkozom. Akiknek mindenük a ló, sőt, még maguknál is jobban szeretik a lovakat. Úgy oda vannak tőle, hogy a lovak így, a lovak hasznosabbak, minden állatnál...
Van aki utálja a lovakat?
van egy nagyon nagy igazság idézet formájában, így hangzik:
"Aki sosem szeretett lovat, annak a lelke egy része még alszik."
azt hiszem ebben minden benne van ;)
egyébként még én sem nagyon találkoztam agresszív lóval. ugyanaz a helyzet, mint a kutyáknál. egy pitbull is lehet éppúgy kezes bárány, mint örjöngő vadállat. minden nevelés, törődés kérdése.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy félek tőlük, de csodálom is őket. ettem már lókolbászt is, de ez megint más dolog.
Anyukám nem szereti a lovakat, nagyon fél tőlük, és nem szereti őket.
Akárki akármit mond, ez a kérdés egy nagy hülyeség és csak a veszekedés forrása. :)
A kérdezőnek és azoknak az embereknek akik nem szeretik a lovakat, nem értem miért fáj ha más viszont szereti?
És a fiúk/férfiak szerintem kifejezetten örülhetnének ha egy olyan csajra bukkanak aki lovakkal foglalkozik, mert annak a lánynak nem büdös a munka, nem esik le a gyűrű az ujjáról ha szart kell pucolni vagy ilyesmi, ellentétbe a mai sok kis k.u.r.v.á.v.a.l, de mindegy nem is ez a legfőbb dolog.
Hanem tényleg az hogy ez a kérdés fölösleges, most itt osszák egymást hogy : bödös, nem bödös stb stb. De ez tök fölösleges, ebbe nincs értelme beleszólni! Aki szereti a lovakat és lovazik az mindig is szeretni fogja de nem ám akárhogy hanem mély szeretettel,alázattal,tisztelettel...
Aki meg nem szereti az ne törödjön a lovasokkal és ne balhézzon.
én sem szerettem nagyon őket de mostmár imádom őket és jó lenne ha azért olyan durvákat nem írnátok, hogy a lókolbászt szeretitek csak....bocsi de ez már tényleg sértő:(
bocsi
ja és én sem viszem túlzásba,és sajna nem is lovagolhatok mert nincsen pénzünk rá meg a közelben nincsenek lovardák...na szóval aki nem szereti a lovakat az az állatokat sem szeretheti mert a ló az egy csodálatos állat még ha valaki fél is tőle az is szeretheti őket:)szóval szerintem is felesleges volt ez a kérdés mert itt többen írtak lószeretők mint nem szeretők
ez már tényleg nevetséges kérdés volt neharagudj:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!