Lovardából vennétek lovat?
Figyelt kérdés
Most ajánlottak fel nekem lovardából egy 10 éves lovat egészséges! Örökbe adják!Szerintetek ha elhozom jól teszem? Van rá keresetem eltudom tartani!2010. szept. 22. 12:59
11/17 A kérdező kommentje:
El megyünk megnézzük kipróbálom viszünk állatorvost is! És majd leírom, hogy mi lesz!
2010. szept. 22. 15:42
12/17 anonim válasza:
Szerintem ha minden rendben van akkor elhozhatod :)
13/17 A kérdező kommentje:
Mire leértünk elvitték a pacit csak pénzért lehet venni! Nagyon szépen elk*rta a napom..már kezdtem boldog lenni..
2010. szept. 22. 16:33
14/17 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy ingyen ló. Olyan lovakat adnak örökbe, amelyeket nem lehet lovardai munkában használni, vagy lábprobléma, vagy légúti betegség, esetleg rák miatt. Szóval lehet, hogy ennek a lónak is valami baja volt, max külső szemmel nem lehetett látni, mert egy 10 éves egészséges lovat 00-ás sütéssel 200-250 ezerért el lehet adni. Nem hiszem el, hogy egy lovinak nem jönne jól az eladásból befolyó plusz pénz.
16/17 A kérdező kommentje:
Már nincs nekik ingyen elvihető!
Amúgy www.lovasok.hu Bal oldalt van olyan, hogy Lovas helyek ott van alatta, hogy Lovardák megyékre osztva! Én Veszprém megyeieket kérdetem de már sehol nincs!
De itt a honlap:
2010. szept. 25. 12:58
17/17 anonim válasza:
A beetetés az ingyen ló volt.Gondolták,ha odamentek és már nincs meg(jó eséllyel soha nem is volt),akkor valamelyiket megveszitek pénzért.
Csúnya becsapás áldozatai lettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!