Vennétek (alig) használtan kantárt?
Nem. :)
5ezerér veszek 1 kantárt + a zabla 5ezer. Inkább külön megveszem. :)
Használt azt jól fertőtleníteni kell..a fertőtlenítőt jól kimosni, hogy a másik ló le ne nyelje.. :)
Én már vettem, de nem jártam jól vele, mert nem olyan minőségű volt, mint ahogy hirdették.
Egyébként ha megfelelő az ára (mondjuk 3-4000 körül) és szükségem van rá, akkor lehet h inkább veszek egy jó minőségű alighasználtat, mint egy rosszabb de vadiújat
Ha használt, és jó, akkor miért ne? Fertőtleníteni? A kantárt? Elég szappannal lemosni!
Amúgy most elég jó áron vannak az új kantárok is, de ha nincs a közeledben lovas bolt, akkor lehet megvenném.
És most hozzáteszem, mielőtt még csórónak titulálnak, hogy egy rakás kantár van itthon, és mindet újan vettem. Csupán nem szeretem, ha valaki egyből lefertőtlenít mindent, ami másé volt.
Előttem szóló: nehogy még véletlenül belehalj, ha valaki hozád ér!
Nekem is. Meg egy csomó mindenem, de ez az oldal sajna nem arra van, h eladjunk dolgokat :(
Pedig de jó lenne, mert itt van forgalom.
Rakd fel a lovasok.hu-re, hátha elviszi valaki.
Kis cseles:P Ez tetszik.
Amúgy miért ne? Én sok dologból veszek használtat és nem mert garasoskodó vagyok, hanem mert válság van, de komolyan. Vannak olyan dolgok, amiket megvesznek, és nem jó vagy mégsem kell és megy tovább. Ha nem elnyűtt és szakadt, simán, amíg megfelel a funkciónak. Noha tudom, hogy a lényeg az eladó kantáron volt:)
"Előttem szóló: nehogy még véletlenül belehalj, ha valaki hozzád ér!"
Nem az emberre mondtam! -.-"
Tudj már értelmezni.Azért én nem az emberre értettem. Mondjuk mi van akkor ha a lónak volt/van valami betegsége amiről nem tájékoztat az eladó és nyál utján terjed. Te meg nem mosod le..és b*szhatod a pacidat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!