Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovardából vennétek lovat?

Lovardából vennétek lovat?

Figyelt kérdés
Most ajánlottak fel nekem lovardából egy 10 éves lovat egészséges! Örökbe adják!Szerintetek ha elhozom jól teszem? Van rá keresetem eltudom tartani!
2010. szept. 22. 12:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
ott ingyen adják a lovat?
2010. szept. 22. 13:12
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát nekem ajánlották, hogy kérdezzek lovardából és kérdeztem és mondták, hogy 10 éves egészséges csak mindenki a fiatalabb lovakon lovagol ő meg nincs járatva így csak szegényke ott van. És mondták, hogy örökbe adják csak jó helyre! (=
2010. szept. 22. 13:15
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Oh, a szívem szakad meg, én bizony elvinném, ha tudnám! :) Biztos nagyon hálás lesz érte :)
2010. szept. 22. 13:18
 4/17 A kérdező kommentje:

Eddig úgy van megbeszélve, hogy hétvégén megyünk megnézni! =)

Amit tudok róla: 10 éves, pej, herélt, terepbiztos, kezdőknek is ajánlják! =)

2010. szept. 22. 13:42
 5/17 anonim ***** válasza:
88%

Nekem bűzlik, hogy ilyen kvalitásokkal szabadulni akarnak tőle. A legtöbb lovasiskola két kézzel kapkodna utána...

Vigyél dokit, lóhóz értő embert, ha te nagy vagy túl biztos a dolgodban, egy rutinos lovast.

A szokásos papírokra, szavatossági és egyéb hibákra is térjetek ki.

Remélem csak a gyanakvásom nagyobb, mint a te szerencséd egy jó lóval.

Sok sikert!

2010. szept. 22. 13:48
 6/17 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy szerintem nem is tudják, hogy ott van örökbe adható paci! Mert az oldalukon nem is hirdetik!Én meg rákérdeztem, hogy van-e eladó lovuk és mondták, hogy örökbe adható van nekik!Viszek magammal doktort is és haverom is eljön mert ő ért a lovakhoz! =) Remélem nem beteg! Szorítsatok, hogy egészséges lovat hozzak el kérlek titeket! =)
2010. szept. 22. 13:55
 7/17 anonim ***** válasza:
81%
szerintem is kérd meg az állatorvost hogy kísérjen el.
2010. szept. 22. 13:55
 8/17 anonim ***** válasza:
43%

akkor ez most ingyen van vagy pénzért?

a kérdésbe azt írod, hogy vennénk-e, utána pedig hogy örökbe adható

most fizetős vagy ne?

ha fizetős mennyit fizetsz?, érdekelne

2010. szept. 22. 13:58
 9/17 A kérdező kommentje:
Amikor feltettem a kérdést akkor még azt hittem, hogy pénzért van! Nem fizetős. Azt mondja, hogy azért ajándékozzák el a lovakat mert kevés most a vendég és rengeteg lovuk van még és inkább elajándékozzák őket minthogy vágóhídra vinnék el! Így biztosabb nekik, hogy jó helyen van, és megfelelő gondozást kap stb.
2010. szept. 22. 14:34
 10/17 anonim ***** válasza:
74%
Aha, mese habbal... Már a "mindenki fiatalabbon lovagol" helyből gyanús, hiszen 10 évesnél fiatalabbon?! Csikók az iskolalovak? Jó hely lehet, nem csodálnám, ha 10 éves korára szét volna verve a ló... A másik meg, hogy vágóáron is el lehet adni lovat, még a mostani lópiacon is hamar elkel ha tényleges értéke sokkal nagyobb. Amit nem tudnak eladni, az azért van, mert nem lehet eladni, örökbe jellemzően olyan lovat adnak, ami munkába nemigen állhat.
2010. szept. 22. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!