Lovas trükköket ismersz?
Figyelt kérdés
És az is érdekel, hogy hova jársz lovagolni, és, hogy hogy ott, hogy tanítják a lovaglást.:) normális válaszokat köszi.:)2010. szept. 15. 16:27
12/17 A kérdező kommentje:
fú nagyooon ügyi vagy.:) szoktam én is ijesmikeet csináálni.:D xD de azéé te ügyiibb vagy.:D
2010. szept. 20. 14:07
13/17 anonim válasza:
zsír tegnapelőtt 18:15 who are you? :D tudtam h nem kell felfedni magam :P
kösziszépen :)
14/17 anonim válasza:
noname:D már a cicababánálmegvoltál:D
15/17 A kérdező kommentje:
jól elvagytok.:) amúúgy voltam kint szombaton a lovardában. ki mentünk a domb tetejére és fölültünk a pónikra... se nyereg se kötőfék se semmi.. és így ügettünk velük..:) azéé jó volt.:) a kedvenc lovamnak meg tanítottam pár trükköt... és annyira édes voolt istenem... megszelídítettem a sunyi bakolós harapdosós vad állatot akiveel szoktáák ijeszgetnii a kicsikeet...:) éés érzeem hogy szereeeeeet!! olyan jó érzéés isteneem... annyira szeretem azt a lovaaaat!:)bárcsaak az enyéém lene isteneeem.. áá
2010. szept. 27. 15:44
16/17 anonim válasza:
hogy "szeliditetted meg a sunyitós lovat"?
17/17 A kérdező kommentje:
Hogy szelídítettem meg... ?xD hát azzal a dologgal amit a legjobban szeret...:) xD a kiis hasikájáán keresztüül...:) a többi meg máár jön magátóól..:) aztán máár nem sunyított rám.. sőőt nem is akart megharapni..:)MAjd elbúcsúztam tőle elindultam visszafe... ő el kezdett legelni... aztán estem egy nagyot ő meg odajött hozáám megnézni hogy jóól vagyok e...:) annyira édees voolt.:) Fúúú nem is tudoom hogykiket szeret az a ló.. istenem mindenkire sunyít bakol harap.... áá annyiira imádoooom.:)
2010. szept. 28. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!