Lovas trükköket ismersz?
Szia! lovas trükköket nem nagyon tudok=(
Mórra járok lovagolni(fejér megye)
Hát..
Először voltizs hevederrel olyan 20 alkalom aztán megpróbálhatod nyeregbe
Amúgy nagyon jól oktatnak
Hogy érted a lovas trükköket?
leültetni a lovat lefektetni akkor a két első lábát a válladra teszi ilyeneket?
vagy térdelés a lovon felállás malom stb.
én se ismerek.
Én nyeregbe kezdtem már jópár éve volt nem igazáán emlészem hogy volt. Most úgy kezdenek foglalkozni a kezdőkkel, hogy először az alap egyensülygyakorlatok(malomkörzés ez az amaz) ez amúgy minden lovaglóóra elején bemelegités, aztán tudás szerint ügetés könnyü/tan aztán majd majd vágta.. aztán: kavalettik, pici ugrások aztán nagyobbak. persze ez sok idő:9
találtam egy jó vidiit... :)
http://www.youtube.com/watch?v=oHQczRbBHxI&feature=related
háát én ennekk a felét se tudom megcsinálni...:S mongyuk néhány megy..:) nagyon okos ez a ló..:) és gyönyörűű...:)
(énírtamutoljárais)
szóval. Honza Bláha kiskora óta dolgozik ezzel a lóval, nagyonsok idő ilyen eredményeket elérni... :) ha már szár nélkül el tudod irányítani a lovat az már jó jel :) nekem volt egy pónim, 2 évig lovagoltam, Cicababának hívják, ha gondolod nézd meg a videóim :) www.youtube.com/user/bettilovescica
csak egyszerűbbeket tudott dehát egy 17éves póninál ez már jó eredmény asszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!