Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit kéne csinálnom?

Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

(nemtudom hogy a kerdéshezmit írjak)

szóval járok egy lovardába már kb másfél éve, és egy barátom sincs és ez eléggé zavar. leginkább nálam kisebbekkel szoktam találkozni vagy felnőtekkel szóval elég vegyes a korosztály, viszont van 3 4 lány akik folyton ott vannak a lovardában ők nyergelnek segítenek a lovakkal az edzőknek és így jóban vannak egymással, és nem monsdom hogy nem jó fejek, nem szokatm velük beszélni de tudjátok ez a látszólag kedves a gyerekekkel de ha nem tetszel nekik akkor olyan bunkók tudnak lenni mint senki más. és nyilván az edzőkkel is jóban vannak van mikor egyedül lovagolnak így szórakozásból stb és amikor nincsenek ott akkor van önbizalmam beszálni az edzővel, rendesen nyergelni stb mert nem félek hogy valami rosszat csinálok és kinevetnek vagy valami hogy ezt nem tudom de mikor ott vannak akkor legszívesebben nem is akarok lovagolni menni mert annyira "uralják" a lovardát. nemtudom hogy ez így érthető e. és nem tartom magam rossz lovasnak hogy béna vagyok de közben meg már egyedül akarok csinálni mindent és nem is szeretnék odamenni hozzájuk barátkozni vagy valami mert biztos hülyének néznének meg ők megvannak úgy 4en, szerintetek mit csináljak? Ti is voltatok már hasonló helyzetben?

2022. febr. 5. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon együttérzek veled, én is hasonló helyzetben vagyok. Jó tanács: ne foglalkozz velük, ha barátkozni akarnak veled akkor nem röhögnek ki, és ha ki is röhögnének, nem történik semmi. Nem miattuk hanem a lovak miatt mész lovardába gondolom. Szerintem a félelmed alaptalan.
2022. febr. 5. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezért ezt nyugodtan megemlítheted az edzőknek,hogy van benned egy ilyen. Azért fél szemmel ők is társaságon vannak, mert nem jó, ha valaki azért nem jár, mert nem érzi jól magát. Mi legalább is mindig igyekszünk erre figyelni, de jó ha lovasok is szólnak.
2022. febr. 5. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem voltam ilyen helyzetben de többször is láttam már. Szerintem kérdezd meg az eddződ hogy te is segíthetsz e, és csak csinald a dolgodat ha megengedi. Ha vki beleszol és kijavít, bármilyen bunkó volt, csak köszönd meg hogy most már tudod hogy hogy kell azt helyesen csinálni mert kijavított. Egy idő után észre veszik hogy nincs hatása a bunkóságuknak ezért békén fognak hagyni. Ha meg kiröhögnek, meg mondhatod nekik hogy ha ez az eggyetlen dolog amitől jól érzik magukat, az nagyon szomorú.

Ha nem hagyod hogy elérhék amit akarnak, nekik lessz kellemetlen nem neked.

Én ezt csinálnám de mindenki máshogy old meg helyzeteket… na mind1

Írj ha van valami változás :))

2022. febr. 7. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyszer én is jártam egy ilyen lovardában, ahol ezt csinálta pár lány. Többet nem is mentem. Persze nem csak emiatt, eleve a hely nagyon nem tetszett, de megértem mit érzel. Nem vagyok már kezdő, de ott figyelték minden mozdulatomat és kérdezgették hogy meg tudom e csinálni. Szerintem ha kettesben vagy az edződdel mondd el neki hogy szeretnéd egyedül nyergelni a lovat, és örülnél ha nem lézengenének folyton körülötted lovagláskor. Ha pedig össze akarsz velük barátkozni, szerintem csak menj oda. Kérdezd meg hogy melyik a kedvenc lovuk stb. Ha valamelyikük egyedül van, az is jó lehetőség hogy olyankor elkezdj vele beszélni aztán biztos bemutat a többieknek is előbb-utóbb.
2022. febr. 8. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!