Hogyan tudnek korkaramot epiteni? Vagy mit kene csinalnom hogy legyen egy korkaramom?
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 15:32
1/2 anonim válasza:
Lehet venni és meg csinálni is. Lehet kapni pl alumíniumból mobiliset. Csinálni meg fából, jó sok meló: beszerzed az alapanyagot, méretrevágod, lekezeled a fát stb. Figyelsz hogy ne legyenek kiálló dolgok belőle, legyen elég magas, ne tudjon kiugorni a ló, stb. Jól kell rögzíteni karókkal a földbe stb.
2/2 anonim válasza:
én mostanában tervezek körkarámot építeni és nézegettem cégeket, ez elég jónak tűnik, de lehet drága még nem beszéltem velük, de ha drága is jókat hallottam róluk és tartósak
gondolkozdtam, hogy én magam csináljak e, de azt csak fából tudnék és azt folyton javítgatni kéne, ezért inkább a fémre szavazok, azt meg nem igazán tudnám magam csinálni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!