Volt már tapasztalatotok tisztavérű akhal lóval?
Milyennek írnátok le őket?
Figyelt kérdés
Vérmérséklet érdekel főleg. Pl. terepen hajlamosak az elrohanásra? Milyen könnyen lehet őket összeszedni? Van bennük díjlovas véna? Nem kell, hogy levadet csináljon, de az alap díjlovas feladatok menjenek. Mennyire együttműködőek? Mennyire rebbenékenyek? Jó az idegrendszerük, vagy inkább arabosan ijedősek?
Köszi előre is, ha valaki megosztja a tapasztalatait. :)
Nem kellett bizonygatnod, én egy szóval se kértem. Kár is volt mert messziről jött ember azt mond amit akar. Ne engem akarj meggyőzni, ha valóban nem igaz rád amit leírtam akkor rendben, de akkor nem is kell magadra venni ;)
Nem, nem vagyok kotnyeles, rosszul következtetsz. Tudod, a kutyák jobban védve vannak kint a lovak és még is is rengeteg kerül rossz gazdához. A lovak annyira sincsenek védve mint a kutyák vagy macskák. Rengetegen vannak akik rosszul tartják az állatot és rosszul, szakember nélkül kísérletezgetik a lókiképzést. Nem gondolod, hogy ezek után mindenki vakon mindenkiben megbízik? Pláne itt a gyakorin. Ezen gondolkozz el. Ki tudja, talán kupec vagy talán nem. Talán kontár vagy talán nem. Ezt csak te tudod, de ha nem így van ne vedd magadra, ilyen egyszerű.
2021. nov. 25. 19:41
22/36 A kérdező kommentje:
Menj már arrébb, komolyan nem értem, hogy minek írogatsz itt.
2021. nov. 25. 19:45
23/36 anonim válasza:
Akkor nagyon értetlen lehetsz. Na meg flegma is. Segítettem, válaszoltam, elmondtam, hogy amikre kíváncsi vagy az nem fajta függő (amit tudnod kellene) de azért mit keresek itt :D nevetséges vagy.
2021. nov. 25. 19:54
24/36 A kérdező kommentje:
Szerintem az nevetséges, hogy a földhöz vered magad lassan nagy igyekezetedben, hogy kioktass egy számodra tök ismereten embert, és már 3 hozzászólásoddal offolod a témát, de azért csinálod, mert szétmarja az ereidet a tudat, hogy nem tudsz érvényesülni a megszokott hisztiddel. Miattam még holnap is írogathatsz, ha van kedved, itt vagyok, hogy kiéld a frusztrációd.
2021. nov. 25. 19:56
25/36 anonim válasza:
Egy dolog zavar, az pedig az hogy rád kár volt időt pocsékolni ha tényleg nem fogod fel amit a másik mond. Próbálhatsz sértett módón megbántani nem hat meg. Különös módon igazad volt, el kellett volna innen mennem, veled kár foglalkozni..
2021. nov. 25. 20:08
26/36 A kérdező kommentje:
Akkor hajrá, ezt kérem már mióta:D
2021. nov. 25. 20:13
27/36 anonim válasza:
Menj el Ópusztaszerre egy hétvégi képzésre vagy túrára, ott van lehetőség különböző vérhányadú akhalokat kipróbálni. Egyébként főleg a tisztavérűek általában nagyon intelligensek, de egygazdásak, és kicsit sem tolerálják a durvaságot. Ha sikerül közös nevezőre jutni, szuper kis lovak, gyorsan tanulnak, bírják a terhelést, kényelmes a mozgásuk, bizonyos szintig "mindenre is jók" (ugró, táv, díjlovaglás).
2021. nov. 26. 11:36
28/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet!:) nézegettem már az akhal csillagtúrákat, lehet, hogy egyre veszek ki szabit.
2021. nov. 26. 12:18
29/36 anonim válasza:
Fu kerdezo, respect, hogy kezelted azt a trollt. En reg fejberugtam volna.
2021. nov. 29. 10:19
30/36 A kérdező kommentje:
Végül nem sikerült eldöntenie, hogy gyerek vagyok, vagy lókupec, de azért úgy döntött, hogy bárhogy is legyen, a k.rva anyámat. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!