Mennyi ideje lovagoltatok és mennyi volt a tapasztalatotok mikor megkaptátok az első lovatokat?
Hol keresgéltetek és hol találtatok rá? Hogyan szedtétek rá össze a pénzt és mennyi ideig gyűjtögettetek? Milyen képzettségű lovat vettetek?
A válaszokat köszönöm:)
kb 16 év lovaglás után (amiben azért voltak kihagyások) vettem meg az első lovam (nem kaptam), nyilván a 16 év alatt már szert tettem némi tapasztalatra, de lótartással kapcsolatban a java akkor jött, amikor már megvolt a ló.
keresgéltem a lovasok.hu-n is, de eddigi 4 lovamból egyik se onnan lett, az elsőt ismerős ajánlotta, nem volt meghirdetve, a 2. és 3. kupectől volt, a mostanit pedig a galoppon vettem.
az első ló előtt beláttam, hogy normális bértartó helyet csak olyat találok, ahova nem tudok kitömegközlekedni (legalábbis időben nagyon nem éri meg) ezért a gyűjtésem úgy kezdődött, hogy először gyűjtöttem jogsira, megszereztem, aztán autóra, megvettem és utána gyűjtöttem lóra. olcsó autóm volt és akkoriban igen jól kerestem, de így is kb. 10 hónap volt.
egyik lovam se volt képzett, sőt! a 4-ből 2 kocsiló volt, be se volt lovagolva, az egyik igen, de nem extrán és ugye a telivér annyit tudott, mint a többi telivér, amikor megveszed a pályáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!