Szerintetek mehetek lovardákban segíteni?
Nem kérek érte semmi/ se lovaglást viszont szívesen segítenék egy lovardában nyergelni/kantározni vagy sétáltatni kisgyerekek alatt.
Járok lovagolni de az messze van az otthonomtól szóval nem tudok heti többször odamenni.
Egyszer megkérdeztem egy lovardát , hát leordították a fejem hogy ezt mégis hogy képzelem.
Szerintetek probálkozzak?
10-es az hogy száron vezeti a lovat a kérdező attol meg egy 8 évesnek nem lesz semmi baja.
Nyilvan mar 18 eves korul van a kerdezo azert van felelosseg tudata.
Es ugye azt sem tudod hol tanul ha valami szakkozep vagy ilyen jellegu egyetem az neki gyakorlat is de akkor is ha ilyen szakmat akar majd tanulni. Mit gondolsz minden lovas munkaban dolgozo ezeket a koroket nem battyogta gyerekkora ota. Hidd el még a zsokék is így kezdték gyerekkorukba.
Szimplan nyugos vagy es jo erzes a frusztraciodat levezetni ismeretlen oszinte embereken, de inkabb jobb lenne ha futnal egy- ket kort.
De en szakkozepben tanultam is.
13-as, 14-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!