Mi a véleményetek a szőrfestésről?
Természetesen állatbarát, nem mérgező festék, valamint a ló sincs tetőtől talpig csillámpónivá pingálva. Csak a sörénye (akár csak tincsek) vagy a testén kisebb ábrák, minták.
Nem tervezek lovat festeni, lovam sincs, csak múltkor láttam egy ilyen posztot, és személy szerint nagyon megtetszett :)
A kutya ruha is hülyeség, és állatkínzás is, a kutya szőre és bőre úgy van kitalálva, hogy aklimatizálódjon a környezeti változásokhoz, ha ruhát adsz rá a testét összezavarod, és nem tud alkalmazkodni.
Egyébként van egy ami ok, szánhúzó kutyáknak szoktak a lábára meleg kutya cipőt vagy kamáslit tenni, és előfordul, hogy szoktak kutyatakarót is mint a lovaknál, de ha a kutyának semmi baja, és egészséges, és nem olyan időjárási területen van, akkor hülyeség, és állatkínzás, csak azért mert egyes embereknek ez tetszik attól a kutyának vagy a lónak nem fog tetszeni.
Nem támogatom ezt a dolgot, már attól is frászt kapok, ha a lovon csak azért van valami, mert szép, de nincs funkciója. Minek kell akkor ráaggatni? A festést pláne nem kedvelem, mert az szerintem bármilyen szolid, sose szép és hülyén néz ki.
Szerintem táborokban sem kéne ezt hagyni a gyerekeknek, mert oké, hogy nem fáj a lónak, de arra “tanítja” a gyerekeket, hogy a lóval bármit meg lehet csinálni és csak egy eszköz, nem kell tisztelni sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!