Mi a véleményetek a szőrfestésről?
Természetesen állatbarát, nem mérgező festék, valamint a ló sincs tetőtől talpig csillámpónivá pingálva. Csak a sörénye (akár csak tincsek) vagy a testén kisebb ábrák, minták.
Nem tervezek lovat festeni, lovam sincs, csak múltkor láttam egy ilyen posztot, és személy szerint nagyon megtetszett :)
Nem kell funkciója legyen, csak szimplán szép.
Véleményt kérdeztem (az, hogy nem tetszik, teljesen oké) a felesleges beszólogatások udvariatlanok és haszontalanok.
Én nem díjazom. A festék ha te készíted és gyüjtesz növényeket úgy ok.
Ha az indián világ ötlete villanyozott fel.
De egy lónak nincs szüksége ilyesmire, egyrészt a festék ha olyan alapanyagú akkor odavonz olyan rovarokat, élősködőket, ami után a ló össze lesz csipkedve vagy folyamatosan a legyek körbe rajzák.
A festék milyensége sem mindegy. Lehet a lónak nem árt, de ha olyan helyen hempergődzik akkor máris probléma. Ok, hogy nem mérgező festéket használsz, de ha meghempereg és netalántán allergizáló az összetevője, vagy egyéb, és olyan helyen hempereg, ahol esetleg gabona van, vagy élelmiszer termés, tehát takarmány vagy élelmiszer gabona, akkor szennyeződik a termés. Pláne ha még esik is az eső, ergo a gazda dobhatja ki az egész éves munkáját, mert nem fogják átvenni tőle a gabonát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!