Mi a véleményetek a szőrfestésről?
Természetesen állatbarát, nem mérgező festék, valamint a ló sincs tetőtől talpig csillámpónivá pingálva. Csak a sörénye (akár csak tincsek) vagy a testén kisebb ábrák, minták.
Nem tervezek lovat festeni, lovam sincs, csak múltkor láttam egy ilyen posztot, és személy szerint nagyon megtetszett :)
#10 Nincs lovam.
Rengeteg olyan állatos cucc van, ami funkcióját nézve ugyanaz, mint a többi, csak szép.
Kendős nyakörv, feliratos és mintás kutyakabát, színes nyeregalátétek, homlokszíj... sorolhatnám. Ezekkel semmi baj sincs, nem kínzás.
Szerintem szuper lenne :) Ha környezetbarát a festék, akkor nem lesz baja a lónak.
És igen, a nyeregalátét is színes, meg nagyon sokan vesznek színes szettet. Ez miért lenne más?
13-as, míg a nyeregalátétnek, lábvédőknek van funkciója, a ló festésének nincs a mai világban. Én attól is rosszul vagyok, amikor hülyén vannak megnyírva a kutyák és a lovak is, bár a szőr visszanő, annak is megvan a maga funkciója.
Távlovas versenyen szokták a rajtszámot felfesti állatjelölő krétával az induló lovak farára, de itt is van egy "feladata" a pingálásnak.
Köszönöm mindenkinek aki felpontozott.
16os vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!