Tudnátok segíteni ló névadásban ?!
Két angol telivéremnek kéne ajánlani neveket:
1 éves Kanca: Sötét pej, hóka van a fején, két hátsó lábán kesely. Az anya kezdőbetűjével kell hogy kezdődjön ami a G...
Pár hetes csikó csődör: Fekete színű, lábjegye nincs, fején egy fehér orr folt. Az anyja kezdőbetűje D...
Mindkét esetben szívesen várok két részes neveket is pl: Olyan Nincs ...
Előre is köszönöm a válaszokat !
Egyáltalán nem értek a lovakhoz, de sajnálzam, hogy még semmi váladzt nem kaptál, ezért kerestem egy lóneveket tartalmazó topikot, és a megfelelő betűnél talált neveket megpróbáltam kimondani. Amik tetszettek:
A kancánál Gerle, Grácia, Glória , és végül egy elég meglepő, a Gomolyfelhő tetszett.
A csődörnél a Dragon, Diadal, Dáriusz, és a Dormello tetszett meg. Bocsi, ha sületlenség.
Ez a Gomolyfelhő jó :)
A csődörnek lehet Don akármi, az két szóból is áll. Csak ne Don Juan, még a végén kiherélik a jövőben, és hogy' nézne ki..?!
Don Juan kizárva, nem szeretjük a személyiségét, isten őrizz, hogy a pacit már kis korában is efféle hatások érjék.
Nekem a Don Olaszországhoz kõtődik, hogy hangzana a Don Damiano? 🙂 Mert Don Corleone mégsem lehet, hátha a szicíliai maffia felkapná ŕá a fejét.😀
A Gomolyfelhő valamiért engem is megfogott.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Szívesen várok még másoktol is variációkat!
Jövő hét szerdán döntök hogy mi is legyen a nevekkel és ki is írom ide hogy mire jutott a választásom 🥳🥰
Köszönöm a válaszokat !
Végül a kancámnak a German Baroness nevet adtam...
A csikónak pedig a Double Charm nevet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!