Hogyan győzzem meg a szüleimet egy lóról?
Nekem sem vettek a szüleim, ellenben maguknak drágább autót igen. Szájba is ba sztak volna, ha olyanokat merek ugatni, hogy “kötelességetek rólam gondoskodni, tehát egymilliós lovat venni és a tartási költségeit fizetni is”. Miért? Mert qrvára MEGTEHETIK, hogy nem a neveletlen takony, a pénz értékével minimálisan sem tisztában levő, tiszteletlen, követelőző kölök luxusigényeit elégítik ki, hanem a sajátjukat, amiért ők MAGUK dolgoztak meg. A gyerek meg takarodjon el diákmunkára, mert alanyi jogon semmi joga elvárni ekkora értékű ajándékot kvázi. Igen, akkor SEM, ha a szülők maguknak drága dolgokat vesznek.
Na ennyi, kedves követelőző elkényeztetett senki tinédzserek, akik egy percet nem dolgoztak még, de feljogosítva érzik magukat a tulajdon szüleik keresetének beosztására. 😘
Hogy én ezt miért nem láttam meg hamarabb😂😂
Lett végül lovacskád?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!