Hogyan győzzem meg a szüleimet egy lóról?
Szerintem akkor is lenne, én biztos nem hagynám, hogy a gyerekem kettesben legyen egy könnyen halált okozni képes(leesel a lóról, megijed az állat) állattal kettesben..
Oktatónál oké, ott van mellette szakember, de hogy én egy lovat fizessek, akivel szakember nélkül van a gyerekem, esélytelen. Ha 18 lesz, kaphat lovat jogsi helyett, ha annyira akar, de ő fogja állni a dolgait.. Amúgy jó gyorsan le fogsz tenni a lovaglásról, amint bejön egy srác a képbe, olyan szinten háttérbe fog szorulni a ló, hogy csak na, és ez így van rendjén. Tudom azt hiszed nem, de a szerelem tarol, pláne az első.
“Találtam is már 1-2 lovat 1 milllió alatt“ 😂 bocsi, de látszik, hogy még nem ismered a pénz fogalmát. Sokat kell dolgozni azért az 1milla alatti lóért is. Ha pedig nem tudsz vele gimi miatt foglalkozni, egyelőre feleslegesnek tartom, hogy lovad legyen. Illetve de, ha kifizeted a lovat és a tartását te magad az összegyűjtött pénzedből akkor rendben van. Vagy lemondasz a zsebpénzedről a lovad javára. Nem csak a lovat kell megvenni, enni is kell adni az àllatnak, különböző felszerelések is kellenek, valamint az orvos sem olcsó.
Bocsi, hogy ez nem az a válasz amire számítottál de szerintem gondold át biztosan akarod-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!