Hogyan győzzem meg a szüleimet egy lóról?
"Találtam is már 1-2 lovat 1 milllió alatt"
és te mennyit keresel? :)
örülj hogy a lovaglást fizetik neked
Olyan vicces amikor ezen az oldalon a 10 évesek lovat akarnak, és úgy állnak hozzá, mintha egy 2000Ft-os műanyag Mylittle ponyhoz amit ha megunnak bedobják a játékos kosárba😄
Gimiben biztos vagyok benne, hogy nem a lovaglás lesz az első ami érdekelni fog. Mi lesz ha majd egyetemre mész és messzebb költözöl? Na ott aztán még ennyi időd sem lenne lovazni. Szegény ló fog rosszabbul járni. Inkább játsz a Star Stable-lel mint minden más korodbeli, azt zsebpénzből is meg tudod venni, és ha nincs időd vagy megunod akkor annyi volt.
De, Te még általános suliba jársz, kislány vagy.
“Szerintük nem járnék ki hozzá” :Te magad is írtad, hogy nem tudsz minden nap kijárni. Nem kell ezt tovább ragozni szerintem...Szüleid is látják, hogy ez nálad egy fellángolás.
A kérdező általános iskolás. Most lesz gimis. És akkora nagy zðld fülei vannak... teljesen tudatlan, mint egy hisztis 3 éves.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!