Hogyan győzzem meg a szüleimet egy lóról?
Az a baj, hogy lovat tartani óriási felelősség. Nem elég megvenni, kell valaki, aki segít kiválasztani, mert fél év lovaglással szerintem még kezdőnek minősülsz. Én nem értek a lovakhoz, csak ismerősöktől tudom, hogy kezdő alá nem lehet akármilyen pacit venni, hiába tartod megfizethetőnek. Komoly fenntartási költsége van, megvenni nem elég. Csak tippelem, hogy széna+ szemes takarmány egy lónak biztosan van 40-50.000. Állatorvosi költségek stb. Anyagilag olyan, mint egy autó. Mivel te fiatalkorú vagy, így minden vele kapcsolatos teendő és kötelesség a szüleidet terhelné, amivel az a baj, hogy őket nem érdekli a lovaglás.
Egyébként nagyon szép hobbit választottál, ha kitartóan csinálod még néhány évig, elég idős és tapasztalt leszel, a szüleid is segítőkészebbek lehetnek. Ez egy óriási kérés, az a minimum, hogy bizonyítod, hogy nem múló hóbort.
Nem ertem a sok huje valaszt.
Leirta erthetoen a lany,hogy bertartasban tartana. Szoval akkor megy a lohoz amikor epp ideje es kedve van neki mert a lorol a lovardaban gondoskodnak. Amint elmondta lovagolni tud...szoval nem latom mi az akadaly
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!