Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ezekről a fouganzás cuccokról...

Ezekről a fouganzás cuccokról vélemény?

Figyelt kérdés

Néhány ezek közül már megvan, és kíváncsi vagyok, hogy másnak mi a véleménye róla, és van amit most szeretnék megvenni. Remélem, jók a linkek :D

kobak: [link]

póló: [link]

pálca: [link]

nadrág: [link]

[link]

Lábszárvédő: [link]

Cipő: [link]

Gerincvédő: [link]

2021. jún. 8. 15:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
A lovak jó, a pólónak nem látom értelmét, első lovastáborban temperás lesz, a kabszarvedonsk sem, de az elmegy. A cipő is. Én ma már alig járok a decába, inkább nagylovas vagy vmi markánsabb, jobb cucc.
2021. aug. 29. 03:33
 12/17 anonim ***** válasza:

#3-as!

Nem kéne megsérteni az embereket.

11es vagyok

2021. aug. 30. 23:23
 13/17 anonim ***** válasza:
44%

Kedves 11. Oda is írtam, hogy nem sértésből írom. De majd akik odajutnak a fejlődésben rájönnek. Én azt nem látom helyesnek, amit te csinálsz, hogy mindenhol (még ahol a kérdésben nem ia szerepel) dicsekedsz, hogy 6 éves korod óta lovagolsz, így meg úgy jársz versenyre, és közben technikai kérdésekre pedig nem tudsz helyes választ adni. Szerintem meg ezt nem kéne.

(Ennél a kérdéseknél éppen nem dicsekszel, de manapság tele van veled a válasz szekció régebbi kérdéseknél, aki régebb óta itt van az tudja mi történik)

2021. aug. 31. 07:17
 14/17 anonim ***** válasza:
61%

Loool, igazad van 13! Én is már napok óta figyelem, hogy a 11 mekkora sztár. Figyelj, tényleg nem kell sértésnek venni, de 16 éves koromban én is azt hittem, hogy mennyi mindent tudok, aztán rájöttem, hogy ja nem, mert mostmár! Ja nem, akkor sem volt túl okos. Ne de most! Nem, nem, nem. Mindig van mit tanulni. Amikor az ember kicsit is elbízza magát, szakembernek gondolja magát 16 évesen, akkor szokott ilyen stílusban írkálni. Én nem fogom leírni hol tartok, mert itt nem a személyem a lényeg, ezért anonim az oldal, ehhez képest rólad már mappát lehetne tartani abból, amit pár nap alatt leírtál magadból.

Gratulálok a pinto lovadhot, és ugrass tovább, csináld és fejlődj. De ne legyél eltelve magaddal, mert az gátolni fog a fejlődésben.

2021. aug. 31. 07:33
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Igen ezeket tudom mind kisujjbol, de marhára nem vagyok türelmes hogy minden szót leírjak pontosan.
2021. aug. 31. 10:31
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
Hát akkor asszem nem kéne válaszolni. Türelem a lovagláshoz is kell. Aki kérdez, az valószínűleg nem tudja, és ha te csak hellyel közzel magyarázod el teljesen félre lehet érteni, akkor jobb ha nem válaszolsz. Az meg ne zavarjon hogy szinte teljesen fals volt amit írtál, ami akkor sem jó ha kiegészíted. Lényegtelen amúgy, a dicsekvés alól a tudás sem mentesít.
2021. aug. 31. 12:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Hagyjatok mar abba
2021. aug. 31. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!