Mi a véleményetek ezekről ápoló cuccokról? Megérné venni?
Nemrég került hozzánk egy spitz kutyus és terveztem venni neki fésűt, kefét, stb. Eddig a netről akartam rendelni, de aztán láttam, hogy a mai naptól a Lidl-ben vannak ilyen cuccok: [link]
Különösen az a gombosvégű kefe érdekelne, mert eredetileg ilyet akartam rendelni: [link]
Szerintetek van különbség közöttük? Mivel "tud" többet a drágább, mint az olcsóbb?
Nem tudom, hogy a spitzek szőrét mivel szokták fésülni, az én kutyámnak tükrös keféje van. (yorkshire terrier)
Vettem egyet a Fressnapf-ben, majd pár hónap múlva újat kellett venni, mert a tűk fele kipotyogott. Akkor vettem a Zanniban 1All Systems kefét, na az 7 éve megvan, és alig esett ki belőle 1-2 tű.
A Lidl keféről nem tudok nyilatkozni, de alapvetően egész jók a termékeik, szóval egy próbát megérhet... de annak nézz utána, hogy mit javasolnak, mert az én kutyám szőrét pl. egy ilyennel lehetetlen lenne fésülni.
Én egy félét használok ami nagyon jó. Igaz az én kutyám Akita de szőrük nagyon hasonló.
ez kell neked. Én mondom nagyon jó kis cucc. Az ilyen szőrűeknek ez való. meg esetleg egy 1 soros egyik felén sűrű másikon ritka fogú fésű de az nem annyira fontos.
Zanni.hu
Nyugodtan hívd fel őket, nagyon segítőkészek és nem tukmálnak rád semmi feleslegeset. Csak minőségi termékeik vannak. Lidl, állatboltokkal össze sem hasonlítható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!