Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lányok, ti elmondanátok egy...

Lányok, ti elmondanátok egy fiúnak, hogy lovagoltok?

Figyelt kérdés

Ha pl kérdezi a srác, hogy mit sportoltok vagy szóba jön valahogy vagy ilyesmi.

Nem azért mert szégyellem vagy ilyesmi, hogy lovas vagyok, hanem mert már sokszor kaptam ezért ilyen hülye beszólásokat fiúktól (gondolom tudjátok mire gondolok, ilyen perverz beszólások meg hülyeségek), és már elegem van belőle. És néha ezért már úgy vagyok vele, hogy el sem mondom, úgy sem fogok jól kijönni belőle, biztos beszólnak rá valamit.

Ti hogy vagytok vele?

2021. jún. 8. 10:50
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

#5 Akinek annyira alacsonyan van az ingerküszöbe, hogy a lovaglás szó hallatán egyből el kell sütnie valami idióta poént, az szexuális téren vagy nagyon tapasztalatlan, vagy pedig nagyon kiéhezett.

Kérdező, ez jusson eszedbe, amikor egy pasi ilyen jellegű viccel jön. Nem te vagy a gáz, hanem a csávó.

2023. júl. 27. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!