Elmondaná valaki hogy itt mi történt?
nézegettem a videókat és ezt találtam. nem tudom ,mi lehetett az elején a baja a lónak. amugy annyira jól lovagol ez a lány,egyszer szeretnék én is igy lovagolni.
http://www.youtube.com/watch?v=eruaalw6vno&feature=related
Ez egy tipikus belovaglás. Ügyes a kis csaj, de a legtöbb kirohanás a ló részéről nem olyan nagy cucc hogy egy jobb lovas gond nélkül ne tudna fent maradni rajta.
Amikor a csaj leesett az már tényleg nem volt semmi (én is leestem volna) de a legtöbb az csak hiszti. :)
Nagyon ügyes hogy eljutottak idáig:)
Egyetértek valamelyik előttem szólóval azzal kapcsolatban hogy a legtöbb lovas csak játsza a fejét hogy mekkora májer, és amikor elrohan vele egy ló akkor úgy beszarik hogy nem mer többet felülni rá XD
Hát igen, tudni illik Jó időben jó lovon BÁRKI tud lovagolni! Az a hős, aki szar időben (villámlásban, menydörgésben, viharban) hülye lóval is elbír és fent marad rajta ... :)
Az ne verje a mellét aki mind a 3 jármódban el tud lovagolni egy bamba lovatXD majd ha egy idegbeteg temperamentumossal is elbír akkor már tud valamit!
ott a pont utolsó!!!
sok kiscsaj veri a mellét hoyg a befásult iskolalovakat ellovagolja. nahát erre mondom én azt,hogy jöjjön és üljön fel az én lovamra! meglátjuk mekkora lovas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!