2 ló pusztult el a Nemzeti Vágtán? A felszakadt hasú lovon kívül a másikkal mi történt?
MICSODA??????????
EZT NEM HISZEM EL!
Ez el lett altatva,de ezt közölte is a sajtó.Én azt altattam volna el,aki hagyta,hogy ilyen megtörténhessen.
Miért szakadt fel a hasa???
Amúgy meg elég nagy szégyen, hogy egy ilyen minõségű és jelentőségű versenyen egyáltalán elpusztul egy ló is, nemhogy kettő.
És még hány ló rokkanhatott (vagy akár pusztulhatott) bele a nem megfelelő, nem hozzáértő felkészítésbe, vidéki előfutamokba?
A Vágta csak a végkifejlet, ami előtte van, az is eléggé katasztrofális... Az elsőre úgy volt, hogy megyek, nézőként, az egyik ismerősömet (aki részt vett) kísérve, azonban amikor megtudtam, hogy mi az egésznek a háttere, letettem róla. Ilyesmire nem vagyok kíváncsi...
10:29, na pont ezért gyűlölöm a profi lovassportot.
A ló legyen társ, esetleg munkaló (bár ma már ennek sok értelme nincs), legyen egy örömteli kikapcsolódás a lovaglás, de milyen jogon teszik ezt velük...? Egyedül a PÉNZ jogán. Mert ez az egész piszok nagy üzlet néhány embernek, így az a pár "döglött ló" mit számít...?
Egyetlen egyszer kimentem megnézni egy futamot, amikor Overdose futott. Szánalmas volt, a csapzott, agyonhajtott lovak, látnivalóan idegesek, feszültek és boldogtalanok voltak. :( Soha többet nem megyek ilyen helyre.
Te jó ég. Én csak annyit hallottam, hogy volt valami baleset. De azt nem gondoltam, hogy ennyire súlyos. Szegények :(
Na meg ez a kép, amit az egyik válaszoló belinkelt... döbbenetes :( Szegény állat milyen kínokat élhetett át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!