Lányok, ti elmondanátok egy fiúnak, hogy lovagoltok?
Ha pl kérdezi a srác, hogy mit sportoltok vagy szóba jön valahogy vagy ilyesmi.
Nem azért mert szégyellem vagy ilyesmi, hogy lovas vagyok, hanem mert már sokszor kaptam ezért ilyen hülye beszólásokat fiúktól (gondolom tudjátok mire gondolok, ilyen perverz beszólások meg hülyeségek), és már elegem van belőle. És néha ezért már úgy vagyok vele, hogy el sem mondom, úgy sem fogok jól kijönni belőle, biztos beszólnak rá valamit.
Ti hogy vagytok vele?
Szerintem mondd el nyugodtan, ha olyan akkor ő bukta az ismerkedést.
Elhiszem, hogy eleged van, de ez egy jó teszt, hogy kiderüljön, hogy hogy reagál.
Ha olyan akkor nem is te érdekled, és legalább kiderül időben.
Fogd fel így!
Ilyen beszólásokat is többnyire kisfiúk, vagy unintelligens felnőttek tesznek.
Aki azonnal "arra" asszociál azt hagyni is kell.
Én is lovagolok kamasz korom óta. Rengetegszer kaptam olyan beszólás általánosban, gimiben ami a szexualítással hozza össze ezt a sportot. Pl : "Látom lovagolsz, bevetheted élesben is."
Még mindig lovagolok, de már nem kapok ilyen beszólásokat. A párom se tette sose szóva így. Vagyis igen, de akkor már egy ideje együtt voltunk és volt köztünk annyi bizalom, hogy el lehetett ereszteni egy ilyen viccet.
Szóval mondd el nyugodtan, jó kis szűrő arra is, hogy meglásd mennyire fogadja intelligensen a pasi.
6-os vagyok.
Én ezt régen úgy küszöböltem ki, hogy azt válaszoltam: Lovas vagy, díjugratok
Direkt nem használtam a lovaglás szót. Bár mint mondtam jó szűrő, használd nyugodtan.
9-es én értem a problémát de el kell jutni odaig, hogy ezeket a dolgokat sajat nezopontbol kell nezni nehogy utana meg amiatt parazz hogy basszus a masik fejevel gondolkozok hogy ne ertsenek felre. Ha mindig arra figyel az ember hogy hogy mondja hogy ne aszocialjanak arra elobb utobb fusztralt lesz tole az ember. Nem szimplan az ember legyen önmaga nem kell megfelelni olyannak aki nem látja az értékeket és még ki is forgatja manipulálva a másikat hátha olyan lesz mint ő.
Le kell sz@rni még a sz@rt is ilyen helyzetbe és igenis ha ösztönösen azt mondaná az ember hogy lovagolok akkor csak azért ne változtasson rajta attol felve hogy beszol a masik. Ha beszol akkor mar megy is a szűrő és csá.
És igenis boldogan és mosolyogva kell továbbmenni mert téged a lovaglás tesz boldoggá ez vagy te valójában. Az hogy ki is mit hisz az nem a te gondolat folyamod és nem te vagy mas gondolataiert felelos. Az az ő egyéni szocproblemaja. Nem erdemes ilyenekkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!