Lányok, ti elmondanátok egy fiúnak, hogy lovagoltok?
Ha pl kérdezi a srác, hogy mit sportoltok vagy szóba jön valahogy vagy ilyesmi.
Nem azért mert szégyellem vagy ilyesmi, hogy lovas vagyok, hanem mert már sokszor kaptam ezért ilyen hülye beszólásokat fiúktól (gondolom tudjátok mire gondolok, ilyen perverz beszólások meg hülyeségek), és már elegem van belőle. És néha ezért már úgy vagyok vele, hogy el sem mondom, úgy sem fogok jól kijönni belőle, biztos beszólnak rá valamit.
Ti hogy vagytok vele?
Amugy nekem is mondtak már ilyet hogy pl. Lovagolhatsz rajtam is és stb és stb.
Őszinten kit érdekelnek az ilyenek én viszont elmondhatom magamrol hogy különleges kapcsolatom volt egy verseny pályáról lehozott ügető lóval. És most én is jelezhetném hogy ez a mondat is félreérthető, hogy különleges kapcsolatom volt egy ügető loval de lovas berkekben nem kell magyaraznom a csatlakozast és a ló lovas összhangot hiszen ez a lovak viselkedesenek termeszetes eleme, hogy a ló csatlakozik ha megbízik es elfogad egy masik lovat vagy embert. Lóetológia. Ami azt jelenti hogy teljesen megbiznak egymasban. Nem jó érzés fusztrálló ha keresni kell a szót hogy nehogy félreértsenek. Minek fusztrálódjon emiatt az ember. Meg kell tanulni hogy a másik is képes a megértésre és az asszociációra és a szimbolikus dolgokat nem szó szerint veszi. Ne fusztralodjatok ezen.
14, én tudok jobbat.
Egyszer régen nyereggel kellett bemennem barátnőmhöz, mert a lovardából jöttem haza és vittem azt is. A tesója nyitott ajtót és megkérdezte, hogy ez valamiféle szexuális fétis?
6-os, 7-es voltam
Nem szabad felvenni az ilyen "poénokat". Felnőtt nő vagyok, évek óta lovagolok. Én ismerkedéskor azonnal felvállalom, sőt, hangsúlyozom, mi a hobbim, mert komoly kapcsolatnál fontos, hogy ezzel együtt fogadjon el.
Ahogyan előttem is írták, vissza kell vágni, amiből érzi, hogy nagyon félrement a beszolása. Bár én van, hogy direkt rájátszok, általában attól is meglepődnek és utána már nem akkora a szájuk. De amúgy nem kell törődni velük, én már hozzászoktam, el tudom engedni. Főleg hogy van más olyan hobbim/képességem, ami szintén kétértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!