Otthoni lótartók: valaki megbánta?
Én egyáltalán nem bántam meg hogy itthon vannak a lovaim, mindig tudom hogy hogy vannak, milyen kaját kapnak, hogy hogy bánnak velük, ha bármi egészségügyi gondja lenne valamelyiknek hamarabb észre veszem mint ha egy lovardában lenne, akármikor ki tudok menni hozzájuk, akár csak 5percre is
Ha mi elutazunk akkor a szomszédjaink etetik őket + apukám mezőgazdálkodással foglalkozik így a széna, zab beszerzése és a trágya elszállítása meg van oldva, viszont akiknél ez nincs így annak nagy gondot jelenthet folyamatosan szólni valakinek, hogy vigye el a trágyát vagy hozzon szénát (ha nincs szénatároló)
Évekig voltak lovaim otthon.
Nagyon sok előnye van, de én megbántam. Télen kb. lóra se ültem, mert mire végeztem a teendőkkel besötétedett. (Nyilván nem csak ez az egy okom volt rá, ez csak egy példa.)
Most újra bértartásban vannak és imádom. Mondjuk közel van a hely és borzasztó jók a körülmények, én ezt sosem tudnám megteremteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!